ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τον Κέλετ, για τον Πινέιρο, για την «εξυγίανση», αλλά πάνω απ' όλα για την κούπα!

Για τον Κέλετ, για τον Πινέιρο, για την «εξυγίανση», αλλά πάνω απ' όλα για την κούπα!

Ο Ολυμπιακός έκανε -πιθανότατα- την πιο «γεμάτη» και ολοκληρωμένη εμφάνισή του τη φετινή σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι, όχι απλά ήταν ανώτεροι. Όχι μόνο έκαναν μια εντυπωσιακή ανατροπή, παίζοντας υψηλής ποιότητας και έντασης ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, όλα αυτά πλέον, ανήκουν στο παρελθόν για τους Πειραιώτες γιατί έρχεται να ματς μίσο-πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Θρύλος απέχει αυτή τη στιγμή 3 πόντους διαφορά από την κορυφή. Και αυτό βεβαίως είναι κάτι το οποίο ισχύει μονάχα λόγω της κλοπής εις βάρος του, στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, αλλά και στο ματς στο Καραϊσκάκη. Μιλάμε φυσικά για τη διαφορά του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και όχι για τα αποτελέσματα γενικά στη σεζόν. Προφανώς ο Ολυμπιακός έχει χάσει βαθμούς και αλλού, τους οποίους αν είχε, επίσης θα μιλούσαμε διαφορετικά. Αλλά εδώ εξετάζουμε την ουσία της διαφοράς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Και μόνο.

Τα πράγματα είναι απλά, ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος με μικρή διαφορά στην κορυφή, αν στο «ντέρμπι» του πρώτου γύρου δεν είχαν γίνει τα σημεία και τέρατα του Κέλετ και του Πινέιρο στο ματς του δεύτερου γύρου. Ώρα αυτό να διορθωθεί! Ο Ολυμπιακός έχει το βράδυ της Κυριακής, έχει μία δουλειά και μόνο: Να διορθώσει την αλλοίωση και να αποδώσει δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη ποδοσφαιρική, νικώντας και για τις σφαγές-ληστείες που υπέστη στα ματς με τον ΠΑΟ! Παίρνοντας το… αίμα του πίσω. Δεν είναι εκδίκηση. Είναι απόδοση ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης!

Νίκη σημαίνει δυνατό μπάσιμο στην διεκδίκηση της πρωτιάς, εκεί όπου έχει συνηθίσει να φιγουράρει ο ισόβιος πρωταθλητής.

Θρύλε, γερά, πρωτάθλημα ΞΑΝΑ!

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ