ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν δεν σκοράρει ο Μπακαμπού…

Όταν δεν σκοράρει ο Μπακαμπού…

Δεν βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Αγωνίστηκε στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά και πάλι δεν ήταν απειλητικός και έτσι «έσπασε» ένα καλό σερί στα εκτός έδρας παιχνίδια που είχε στο δεύτερο «μισό» της σεζόν.

Είναι αξιοσημείωτο πως μέσα στο 2023, είχε σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, με εξαίρεση το 0-0 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στις 5 Φεβρουαρίου! Αναλυτικότερα, ο Αφρικανός επιθετικός ξεκίνησε το σερί του, σκοράροντας στο 0-2 επί του Ιωνικού, αξιοποιώντας την κάθετη μπαλιά του Χουάνγκ στην Νεάπολη και ακολούθησε το τέρμα του στον Βόλο – μετά από σέντρα του Όλεγκ- όπου ο θρύλος νίκησε με 0-4. Αναφορικά με την επόμενη «έξοδο» της ομάδας του Πειραιά, ήταν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μπιέλ, ο Μπακαμπού πέτυχε γκολ. Ακολούθησε το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ και μετά ο διεθνής φορ, σκόραρε τρεις φορές στο… καπάκι, μακριά από το Φάληρο. Το έκανε αρχικά στο 0-3 επί της Λαμίας μετά από την πάσα του Κανός, ενώ στην «Opap Arena», αποδείχτηκε ο πιο κομβικός παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας, έχοντας γκολ για το 0-2 μετά από τη βαθιά μπαλιά του Φορτούνη, αλλά και ασίστ στον Κανός για το 0-3. Τέλος, στα play off και στο μοναδικό εκτός έδρας ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής η ομάδα του Πειραιά στο «μίνι πρωτάθλημα», πέτυχε με κεφαλιά το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στην… τριάρα επί του Βόλου.

Μιλάμε δηλαδή για έξι από τα 16 γκολ του Ολυμπιακού εκτός έδρας μέσα στο 2023, τα οποία προήλθαν από τον Μπακαμπού. Παράλληλα, στον πρώτο γύρο είχε πετύχει ένα ακόμα εκτός έδρας τέρμα, αυτό στην έδρα του ΟΦΗ, δίνοντας το τρίποντο στο Ηράκλειο. Ενώ δημιουργικά είχε βοηθήσει για την εκτός έδρας επικράτηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, δίνοντας ασίστ στον Μπιέλ.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ