ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το MEGA για τις «βόμβες» του Ολυμπιακού για Μπένετ, Μπαλτάκο, Μάνταλο και εγκληματική οργάνωση! (video)

Το MEGA για τις «βόμβες» του Ολυμπιακού για Μπένετ, Μπαλτάκο, Μάνταλο και εγκληματική οργάνωση! (video)

Στo σκάνδαλο με την υποτιθέμενη μέθη των Πολωνών διαιτητών του αγώνα ΑΕΚ - Άρης που που αντικαταστάθηκαν από Ελληνες αναφέρεται η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός που εστάλη σήμερα προς την Superleague. Ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για ένα πρωτάθλημα που έχει ήδη αλλοιωθεί από τις μέχρι σήμερα διαιτησίες και ονοματίζει τη διοίκηση της ΑΕΚ ως υπαίτια για την κατάσταση.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βίωσε ένα νέο σκηνοθετικό σενάριο το Σαββατοκύριακο, με την υποτιθέμενη μέθη της πολωνικής διαιτητικής ομάδας που είχε οριστεί στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης. Ένα σκάνδαλο που είχε ως μόνο σκοπό την επαναφορά των Ελλήνων διαιτητών στα play offs.

O Ολυμπιακός με επιστολή που απέστειλε στον Συνεταιρισμό, εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην ΑΕΚ, την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι σαφή: α) Υπήρξε από την ΕΠΟ η οποιαδήποτε διασταύρωση της ακρίβειας του «δημοσιεύματος» ; β) Επιβεβαίωσε ο κ. Μπένετ με την αεροπορική εταιρεία το συμβάν που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της πτήσης; γ) Υπήρξε η οποιαδήποτε επικοινωνία με την ασφάλεια του αεροδρομίου ή το Αστυνομικό Τμήμα του Αεροδρομίου αναφορικά το υποτιθέμενο συμβάν κατά την παραλαβή των αποσκευών; δ) Εφόσον όλα αυτά δεν επαληθεύτηκαν , με ποια λογική έγινε η αντικατάσταση των διαιτητών ; Είναι υποχρεωμένος ο κ. Μπένετ να δώσει στη δημοσιότητα τις σχετικές επικοινωνίες εφόσον υπήρξαν. Αν δεν δώσει τίποτα στη δημοσιότητα, αυτό σημαίνει ότι σχετικές επικοινωνίες δεν έγιναν ποτέ και ότι η απόφασή του υπήρξε παντελώς αυθαίρετη. Όπως προκύπτει από την αεροπορική εταιρεία (Aegean airlines) τον Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» και την ΕΛ.ΑΣ., κανένα απολύτως συμβάν δεν καταγράφεται»,

«Πώς είναι δυνατόν να λαμβάνεται υπόψη ένα προδήλως κατασκευασμένο και πλαστό δημοσίευμα για να οδηγήσει σε αντικατάσταση των Διαιτητών;».

Ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για ένα πρωτάθλημα που έχει ήδη αλλοιωθεί από τις μέχρι σήμερα διαιτησίες και ονομάτισε τη διοίκηση της ΑΕΚ ως υπαίτια για την κατάσταση.

Και συνεχίζει:

«Το πρωτάθλημα έχει ήδη αλλοιωθεί από τις επιλογές Μάνταλου, Μπενετ, Μπαλτάκου και της εγκληματικής οργάνωσης που τους καθοδηγεί. Και μιας και έπεσαν με το τελευταίο κακόγουστο σενάριο που είδαμε σε πλήρη εξέλιξη και οι τελευταίες μάσκες, μιλάμε για την ΑΕΚ και τη διοίκηση της. Είδαμε τον βιασμό του ποδοσφαίρου από τον απίθανο Μαυροβούνιο Νταμπάνοβιτς, από έναν Αλβανό βαρίστα – ανακάλυψη του Μπένετ που σύμφωνα με δημοσιεύματα συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται, και βέβαια – τελευταίο αλλά όχι έσχατο – τον γνωστό Διαμαντόπουλο που έπαιξε ένα ακόμα αγώνα ευρισκόμενος σε αποστολή και αφού πρώτα συμμετείχε στην κακοστημένη παρωδία με θύματα τους Πολωνούς διαιτητές και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ότι αφορά εμάς δεν θα ξεχάσουμε τις σφαγιαστικές διαιτησίες κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που έχουν αλλοιώσει πλήρως τη βαθμολογία!».

O Ολυμπιακός επισημαίνει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τη δράση των Μπαλτάκου και Μπένετ να περάσει έτσι και προαναγγέλλει προσφυγή στις εισαγγελικές αρχές.

«Σε κάθε περίπτωση ανεξαρτήτως της απόφασης του Συνεταιρισμού η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα οδηγήσει την υπόθεση ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της χώρας όπου οι Μπαλτάκος και Μπένετ θα υποχρεωθούν παρέα με όλους όσοι βυσσοδομούν εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου να δώσουν εξηγήσεις», αναφέρει στην ανοιχτή επιστολή.

Ο Σταύρος Μάνταλος με δηλώσεις του, παραδέχτηκε ότι ο τέταρτος διαιτητής του ΑΕΚ – Άρης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ήταν αυτός ο οποίος παρέλαβε τους Πολωνούς διαιτητές από το αεροδρόμιο. Μία παραδοχή που προκαλεί ερωτήματα για τον ρόλο του Έλληνα ρέφερι, αφού ο Διαμαντόπουλος ήταν αυτός ο οποίος κατά τον Μάνταλο, μετέφερε την εξέλιξη του επεισοδίου και περιέγραψε ότι η πολωνική διαιτητική ομάδα δεν ήταν σε θέση να διαιτητεύσει. Μετά σφύριξε και τον αγώνα. Απίθανο!

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ