ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με τον κόσμο του για την ανατροπή και την πρόκριση στο Ναό!

Με τον κόσμο του για την ανατροπή και την πρόκριση στο Ναό!

Μία μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας την ΑΕΚ με ένα ευρύ σκορ στην αποψινή ρεβάνς των ημιτελικών του θεσμού στις 21:30, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το οποίο θα είναι σχεδόν γεμάτο!

Ο Ναός θα έχει και πάλι.. ζωή στο αποψινό παιχνίδι, καθώς ο κόσμος του Θρύλου θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Ζοζέ Ανιγκό, για τους στηρίξει και να τους ωθήσει ως ο 12ος παίκτης, απέναντι στην «Ένωση». Ουσιαστικά, θα γεμίσει το Καραϊσκάκη και θα δώσει όλο του το «είναι» στην ομάδα, ώστε εκείνη με τη σειρά να πετύχει αυτό που μοιάζει ακατόρθωτο.

Όπως σας είπαμε και χθες, περισσότερα από 25.000 εισιτήρια έχουν κάνει «φτερά» και μπορεί ο «ερυθρόλευκος» λαός να είναι ακόμη περισσότερος. Βέβαια, αυτό θα φανεί την ώρα του αγώνα. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει μόνος του ακόμη και μετά από ένα κακό αποτέλεσμα σαν και αυτό με τον Παναθηναϊκό. Πολύ απλά, γιατί ο Θρύλος είναι ο κόσμος του και με εκείνον στο πλευρό του μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Και να νικήσει και να προκριθεί!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ