Νοκ άουτ ο Ροντινέι, χάνει το ματς με την ΑΕΚ!
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό, ενόψει της αποψινής ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Κι αυτό, διότι ο Ροντινέι τέθηκε νοκ άουτ για την μεγάλη «μάχη» με τους «κιτρινόμαυρους», λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.
Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος παραμένει κλινήρης και δεν μπορεί να αγωνιστεί, αποτελεί μία σημαντική απουσία, αφού είναι βασικό «γρανάζι» στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού από τον περασμένο Ιανουάριο. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν είχε αγωνιστεί ως βασικός στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ, στην Νέα Φιλαδέλφεια, με την απουσία του να ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής μέχρι να μπει στο ματς ως αλλαγή.
Από εκεί και πέρα, ο Ροντινέι θα αντικατασταθεί είτε από τον Βρουσάι, είτε από τον Ανδρούτσο. Αμφότεροι βρίσκονται στην αποστολή που έχει ανακοινώσει ο Ανιγκό, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει ποιον από τους δύο θα επιλέξει για την θέση του δεξιού μπακ στο μεγάλο ματς με την «Ένωση.