ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προπονητής που να εμπνέει και να ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας!

Προπονητής που να εμπνέει και να ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας!

Ο Ολυμπιακός χαρακτηρίζεται και πρέπει να χαρακτηρίζεται από τόλμη. Προφανώς μέσα στο γήπεδο. Όχι όμως μόνο εκεί. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει πολλές φορές ότι όχι απλώς δεν του λείπει η τόλμη, αλλά είναι αυτό το κύριο χαρακτηριστικό, με το οποίο πορεύεται. Σε όλη τη διάρκειά της παρουσίας του στον προεδρικό θρόνο της ομάδας που αγαπά. Έτσι και τώρα, ο Ολυμπιακός του και Ολυμπιακός μας χρειάζεται ακόμη μία γενναία απόφαση, από πλευρά του, ενόψει της νέα σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει και με το θέμα προπονητή τώρα και το «παίρνει από την αρχή». Ορθώς.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, οφείλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Θρύλος πρέπει να βρει προπονητή να εμπνέει τους παίκτες. Μία προσωπικότητα στον πάγκο του. Να έρθει και να κάνει τη δουλειά του. Να έχει όραμα. Και η ομάδα και ο νέος προπονητής.

Ιδανικά ο Ολυμπιακός θέλει έναν προπονητή που θα… ριζώσει και δεν θα είναι υποχρεωμένος να μπει ξανά σύντομα σε διαδικασία νέας αναζήτησης και αντικατάστασης. Όπως ησύχασε με τον Πέδρο Μαρτίνς για τέσσερα χρόνια, ιδανικά θα ήθελε να κάνει το ίδιο με τον επόμενο.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι ο προπονητής που θα έρθει, θα πρέπει να ταιριάζει στη φιλοσοφία του συλλόγου, θα δώσει ξανά αγωνιστική ταυτότητα στον Θρύλο, θα έχει ξεκάθαρο πλάνο, θα έχει τον ρόλο που πρέπει στις αποφάσεις για το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και για τους παίκτες που θα πρέπει να αποκτηθούν στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως και να ‘χει φαίνεται πως σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις και ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αφού η τρέχουσα σεζόν φτάνει στο τέλος της και ο σχεδιασμός για την επόμενη έχει ήδη αρχίσει και θα συμμετέχει και ο νέος προπονητής που επρόκειτο να αναλάβει.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ