ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ορίστηκε ξανά ο Ρατσκόφσκι, ξεφτιλίστηκαν Μπαλτάκος, Μπένετ και σύστημα!

Ορίστηκε ξανά ο Ρατσκόφσκι, ξεφτιλίστηκαν Μπαλτάκος, Μπένετ και σύστημα!

Και τι δεν έκαναν για να περάσουν όπως θέλουν το θέμα που προέκυψε με τους Πολωνούς διαιτητές πριν το ΑΕΚ-Άρης. Μέχρι και σενάρια για δήθεν μεθυσμένους διαιτητές έβγαλαν για τον Πάβελ Ρατσκόφσκι και όλη τη διαιτητική ομάδα, για να τους αλλάξουν και να βάλουν το αγαπημένο... παιδί της «εξυγίανσης», τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο!

Ο Ολυμπιακός, από την πλευρά τους, κατήγγειλε και ξεμπρόστιασε, με ανακοίνωσή του, όλο το βρώμικο παρασκήνιο που έστησε το «σύστημα» και όλους αυτούς τους ανίκανους που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πηγαίνουν κάθε μέρα στον πάτο... Σαν να μην έφτανε αυτό, οι συμπατριώτες του Πολωνού Ρατσκόφσκι «αδειάζουν» εδώ και τώρα τους Μπαλτάκο, Μπένετ, αλλά και τον... αντιπρόεδρο της ΚΕΔ, Μάνταλο!2

Η πολωνική ομοσπονδία όρισε ξανά τον Ρατσκόφσκι και ξεφτίλισε όλους αυτούς τους ανίκανους. Τόσο την ΕΠΟ, όσο και την ΚΕΔ. Τόσο τον Μπαλτάκο, όσο και τον Μπένετ, όπως προαναφέραμε. Και παράλληλα έδειξε ότι δεν πιστεύει λέξη από όσα υποστήριζαν οι σιχαμένοι «εξυγίαντες»... Τέθηκε απέναντι στο «σύστημα» και αδιαφόρησε για τα ψέματα που ειπώθηκαν, στηρίζοντας τον διεθνή Πολωνό ρέφερι, ο οποίος θα σφυρίξει απόψε το Σταλ Μίελετς – Λέγκνιτσα, για την 28η αγωνιστική της Ekstraklasa.

Γελάνε και οι πέτρες με την πάρτη τους...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ