ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δίπλα στον Θρύλο! Βγαίνουν τα εισιτήρια για την «μάχη» με την ΑΕΚ

Δίπλα στον Θρύλο! Βγαίνουν τα εισιτήρια για την «μάχη» με την ΑΕΚ

Η επιστροφή στο σπίτι μας μετά διακοπή του Πάσχα πλησιάζει και η θέση όλων είναι στον Ναό! Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ, στην προσπάθεια που κάνει για την ανατροπή και την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος της ιστορίας του! Και η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τέλους! Πρέπει να συνεχιστεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το βράδυ της Κυριακής (23/4), όπου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη «μάχη».

Δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων η οποία αρχίζει σήμερα Τρίτη του Πάσχα (18/4) στις 14:00…

Αναλυτικά: 

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs απέναντι στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 23/04 και ώρα 21:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 18/04, από τις 14:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από Τετάρτη 19/04 έως Παρασκευή 21/04 τις ώρες 10.00 – 18.00, το Σάββατο 22/04 από 10:00 έως 15:00, καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15, 20, 25, 30, 35, 45, 55, 65, 150 (VIP) και 200 (VVIP).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων ή έως την εξάντληση τους, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060». 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ