ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρυλική ανατροπή για τον Ολυμπιακό Β'!

Θρυλική ανατροπή για τον Ολυμπιακό Β'!

ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟΣ Ολυμπιακός Β’, με ψυχή και καρδιά, γύρισε ματς από 0-1 εις βάρος του, σε 2-1 και το πήρε, μέσα σε τέσσερα λεπτά λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού! Τελικό 2-1 με υπέροχη ανατροπή στο Ρέντη, με την ομάδα του Ιμπαγάσα να μην τα παρατάει και να δικαιώνεται, γυρίζοντας το εις βάρος του 0-1 και νικώντας! Σκόρερ για το Αιγάλεω ο Κωστανάσιος (51’). Για τον Ολυμπιακό Β’ απάντησαν οι Μπα και Βλαχομήτρους, στο 84’ και το 87’ αντιστοίχως!

Το ματς καρέ-καρέ:

4' Από πλάγια θέση αριστερά, ο Μαρίνος έκανε το πλασέ και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Σικαλιά! Καλή στιγμή για να γίνει το 1-0.

8' Γύρισμα του Νίκολιτς από δεξιά, ο Μαρίνος προ κενής εστίας δεν κατάφερε να πάει έγκαιρα στην μπάλα και δεν πρόλαβε για λίγο να τη στείλει, όπως φαινόταν, στα δίχτυα! 

30' Ο διαιτητής Ξηρογιάννης αρχικά πήγε να δείξει θέατρο σε μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου, στον Κωστανάσιο. Αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του, έδωσε πέναλτι!

31' Ο Βλαχομήτρος εκτέλεσε το πέναλτι που υπέδειξε ο Ξηρογιάννης, αλλά ο Παπαδούδης απέκρουσε, κρατώντας το αποτέλεσμα στο 0-0!

41' Ο Πινακάς επιχείρησε με πλασέ να νικήσει τον Σικαλιά, από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω απέκρουσε σε κόρνερ!

47' Μπαλιά του Πινακά, στον Βλαχομήτρο. Εκείνος σε τετ-α-τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σικαλιά και έχασε την ευκαιρία...

51' Προβάδισμα για το Αιγάλεω, με κεφαλιά του Κωστανάσιου, έπειτα από σέντρα που βγήκε από τα δεξιά. 0-1 στο ματς και ο Ολυμπιακός Β' καλείται να αντιδράσει...

55' Μπαστιάνος, αντί Βλαχομήτρου.

59' Πολυχρόνης, αντί Κωστανάσιου.

60' Καράκουτης, Σαπουντζής, αντί Ιμπαγάσα, Μαυρουδή.

72' Μπα, Κεραμίδας, αντί Μαρίνου, Αποστολόπουλου.

81' Ατομική ενέργεια του Λιάτσου και πλασέ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα λίγο άουτ!

84' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ισοφαρίζει για τον Ολυμπιακό Β' ο Αλγκασίμ Μπα! Από μπαλιά του Βλαχομήτρου, βγήκε τετ-α-τετ, με την πρώτη προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Σικαλιά, αλλά στην επαναφορά σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσια!

87' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ανατροπή στο ματς, για την ομάδα του Ιμπαγάσα και προβάδισμα 2-1! Φάουλ του Σαπουντζή, κεφαλιά του Μπαγκαλιάνη, γύρισε του Πινακά και πλασέ του Βλαχομήτρου, για το γκολ!! 

90'+1' Καλογερόπουλος αντί Βλαχομήτρου.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β’: Παπαδούδης, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος, Ιμπαγάσα, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Πινακάς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ