ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αισιοδοξία για Εμβιλά ενόψει ΑΕΚ

Αισιοδοξία για Εμβιλά ενόψει ΑΕΚ

H προσοχή του Ολυμπιακού είναι στραμμένη στο ματς με την ΑΕΚ, για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League. Ο Θρύλος συνεχίζει την προετοιμασία του, με τον Ζοσέ Ανιγκό να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα «κατεβάσει» στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο τη νίκη επί των «κιτρινόμαυρων».

Ωστόσο, ο Γιαν Εμβιλά αποτέλεσε μια δυσάρεστη έκπληξη στην προπόνηση της Τρίτης (18/4) στον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος χαφ δεν προπονήθηκε, λόγω στομαχικών διαταραχών.

Η λογική λέει πως δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό για να θέσει τον 33χρονο ποδοσφαιριστή εκτός του αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή για τα πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ωστόσο ο Γάλλος τεχνικός, είναι αναγκασμένος να περιμένει ως και την προπόνηση της Τετάρτης (19/4) για να έχει καλύτερη εικόνα για την κατάσταση του Γάλλου.

Αν είναι εντάξει προφανώς και θα τεθεί στη διάθεσή του και δεν θα συντρέχει λόγος ανησυχίας. Αν όχι, θα παρατείνει λίγο την αγωνία και θα αναγκάσει τον 60χρονο προπονητή να σκεφτεί και τις εναλλακτικές του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ