ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τρέλα» για AEK από τον λαό του Θρύλου, ένα βήμα από το sold out!

«Τρέλα» για AEK από τον λαό του Θρύλου, ένα βήμα από το sold out!

Παροξυσμός για μια ακόμα φορά από τον λαό του Θρύλου! Πάνω από 23.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Κυριακής του Θωμά (23/4, 21:00) με την ΑΕΚ. Μιλάμε για «τρέλα», με τέσσερα 24ωρα ακόμα να απομένουν. Και το sold out είναι ένα βήμα από το να γίνει πραγματικότητα!

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής, για την πέμπτη αγωνιστική των play-offs της Super League.

Ο κόσμος βρίσκεται δίπλα στην ομάδα για την ανατροπή στη «μάχη» του τίτλου. Για να πιάσει το 48ο, Λιμάνι. Δίπλα στον Ολυμπιακό, λοιπόν ο λαός του και το sold out θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Θα βράζει ο Ναός το βράδυ της Κυριακής!

Αν δεν κλείσατε ήδη θέση, προλαβαίνετε για λίγο ακόμα!

Θυμίζουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται, για τον κόσμο του Θρύλου που ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει... 

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs απέναντι στην ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κυριακή 23/04 και ώρα 21:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 18/04, από τις 14:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)

β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.

γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά από Τετάρτη 19/04 έως Παρασκευή 21/04 τις ώρες 10.00 – 18.00, το Σάββατο 22/04 από 10:00 έως 15:00, καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15, 20, 25, 30, 35, 45, 55, 65, 150 (VIP) και 200 (VVIP).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με τις ανωτέρω διαδικασίες πώλησης μέσω εκδοτηρίων ή έως την εξάντληση τους, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ