ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν έχει τελειώσει τίποτα, όλα παίζονται για τον Θρύλο!

Δεν έχει τελειώσει τίποτα, όλα παίζονται για τον Θρύλο!

Απέναντι σε όλες τις δυσκολίες. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Με το σύστημα να τον πολεμά και με τον ίδιο να παλεύει απέναντι στα δικά του λάθη και στις δικές του επιλογές. Ο Θρύλος δεν έχει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι να κοιτάζει. Έχει, δυστυχώς και τους «απέναντι» να τον πολεμούν με κάθε τρόπο… Και στην τελική ευθεία, οφείλει να μπει με… φουλ ένταση!

Ακόμη και τώρα, όλα παίζονται για τον Ολυμπιακό στη μάχη του πρωταθλήματος. Με μία σημαντική προϋπόθεση, να μπορέσει να εμφανιστεί ο κανονικός Ολυμπιακός κι όχι ο Ολυμπιακός της αφέλειας, των λαθών που βρίσκεται μακριά από εκεί που ανήκει.

Αν δούμε τον Ολυμπιακό της περισσότερων των αγώνων του από τότε που τον είχε αναλάβει ο Μίτσελ και τον Ολυμπιακό του πρώτου αγώνα του και με τον Ανιγκό στον πάγκο, τότε αλλάζει το πράγμα. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα συμβεί, και σε ποια θέση θα τερματίσει ο Θρύλος, αλλά με απόλυτη βεβαιότητα ότι με έστω τη φετινή του κανονικότητα θα διεκδικήσει έως την τελευταία αγωνιστική τους στόχους του! Και τότε βλέπουμε τι θα γίνει στο φινάλε.

Η αρχή πρέπει να γίνει με νίκη, την προσεχή Κυριακή. Και η συνέχεια πρέπει να είναι ανάλογη. Άρης εκτός έδρας. Βόλος εντός. Το 3/3, μετά τη διακοπή για το Πάσχα είναι… επιβεβλημένο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ