ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι τακτικές απειλών είναι διαχρονικές για την ΑΕΚ!

Οι τακτικές απειλών είναι διαχρονικές για την ΑΕΚ!

Ορισμένοι θεωρούν ότι ζούσαμε σε άλλον πλανήτη και προσγειωθήκαμε χθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν ξέρουμε τη δράση τους. Ότι δεν ξέρουμε τι λέγεται, τι γράφεται και τι ακούγεται, αλλά και τι συμβαίνει, εδώ και δεκαετίες. Δεν είμαστε και χθεσινοί.

Ορισμένοι νομίζουν ότι με χαρισμένα γήπεδα και με την βοήθεια του κράτους, ότι όλα τα άλλα… παραγράφονται. Και ότι είναι σαν να μην έγιναν. Δυστυχώς, για εκείνους σφάλουν οικτρά. Θυμόμαστε. Όπως θυμάται και όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας.. Πάμε αρκετά χρόνια πίσω για να θυμίσουμε δημοσιεύματα για τις πρακτικές του… «εξωδιοικητικού παράγοντα του Ιωνικού, κ. Μελισσανίδη».

Στα… αγνά χρόνια της δεκαετίας του ’80, είχαν ακουστεί/γραφτεί/καταγγελθεί… ουκ ολίγα για τον εν λόγω παράγοντα, ο οποίος σήμερα έχει το κουμάντο στην ΑΕΚ. Και τα φερέφωνα διαλαλούν ότι… δουλεύει ακούραστα για τη σωτηρία του ποδοσφαίρου από τον «κακό Ολυμπιακό». Ναι, έτσι λένε. Πάμε να θυμηθούμε όμως τι συνέβαινε εκείνα τα… αγνά χρόνια, στη Νίκαια…

Γενάρης-Φλεβάρης του 1986 και ο Ιωνικός παίζει στο τότε πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Τη σημερινή Super League 2, στην οποία βλέπουμε όλη τη σεζόν αίσχη… Στα γραφεία της ΕΠΟ, κατά την κλήρωση των διαιτητών της Β’ και Γ’ Εθνικής, για τα ματς της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου (Τρίτη 28/1 η κλήρωση), ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να απειλούσε διαιτητή ότι θα… δολοφονηθεί στη Νίκαια, αν έβλεπε να κάνει λάθος εις βάρος της ομάδας του. Του Ιωνικού ε; Όχι της ΑΕΚ, ακόμη τότε… Και προσοχή, για να μην μας πει κανείς… εμπαθείς, δεν τα υποστηρίζουμε εμείς, ούτε ήμασταν εκεί να τα μεταφέρουμε live… ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ στον Τύπο της εποχής και πήραν και διαστάσεις!

Όπως είχε καταγγείλει ο παρατηρητής Μεταλλόπουλος, ο Μελισσανίδης, μαζί με άλλους παράγοντες του Ιωνικού, τον είχαν ξυλοκοπήσει και του φώναζαν «θα σε σκοτώσουμε, θα πεθάνεις τομάρι. Όλοι οι παρατηρητές είστε πουλημένοι, με ένα ποτήρι ουίσκι μπορεί να εξαγορασθείτε» και άλλα τέτοια…

Πάντως, δεν... σοκάρει και κανέναν αυτά! Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται! Ο «επενδυτής» συνεχίζει με τις ίδιες πάγιες τακτικές απειλών ακόμα και σήμερα. Όταν είχε πιάσει τα γεννητικά όργανα σε Πορτογάλο διαιτητή σε παλαιότερο παιχνίδι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ ή όταν απείλησε θα πνίξει διαιτητή με το κασκόλ.

Μας πρήζουν και μας λένε συνεχώς «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ»... Να όμως που τελικά είχαν δίκιο με τρανό παράδειγμα τον «επενδυτή» της!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ