ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μονόδρομος η νίκη στο Ναό!

Μονόδρομος η νίκη στο Ναό!

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του έναν «τελικό» με την ΑΕΚ, που σχεδόν έφτασε. Μία μεγάλη «μάχη» που έρχεται αύριο Κυριακή (23/4) στις 21:00, στο σχεδόν γεμάτο Καραϊσκάκη και πρέπει να κερδηθεί, καθώς είναι το πιο κρίσιμο ματς της διαδικασίας των πλέι-οφ της Stoiximan Super League. Ο Θρύλος, λοιπόν, οφείλει να τα δώσει όλα και να κερδίσει.

Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν πόσο κομβικό είναι το ματς που έρχεται. Τόσο ο Ζοζέ Ανιγκό, όσο και οι ποδοσφαιριστές και μαζί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Όλοι οφείλουν να δώσουν το κάτι παραπάνω σε αυτό τον «τελικό», μιας και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της προσπάθειας της ομάδας του Πειραιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν, ο Θρύλος αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να τα καταφέρει. Έχει τη δυναμική, το μέγεθος, την ποιότητα και πάνω απ’ όλα το μέταλλο του πρωταθλητή για να πάρει το τρίποντο. Μπορεί να κερδίσει ξανά την ΑΕΚ και να στείλει εκ νέου μήνυμα για το πρωτάθλημα. Και αυτό θα επιδιώξει να κάνει...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ