ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δείξε, Θρύλε, ποιος είσαι και ποιος είναι ο πρωταθλητής!

Δείξε, Θρύλε, ποιος είσαι και ποιος είναι ο πρωταθλητής!

Η «μάχη» για τον τίτλο μαίνεται και επ’ ουδενί δεν έχει κριθεί. Ο τίτλος είναι ακόμη ανοιχτός και παρά τις τεράστιες, μνημειώδεις και στ’ αλήθεια… θλιβερές προσπάθειες της «εξυγίανσης» να στερήσει από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα, αλλά αυτός παραμένει εδώ. Ωστόσο, η αγωνιστική η οποία έρχεται, κρίνεται ΤΡΟΜΕΡΑ σημαντική. Ίσως και καθ’ όλα αποφασιστική!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο έρχεται το βράδυ της Κυριακής (21:00) είναι πολύ σημαντικό. Κακά τα ψέματα, είναι μέγας «τελικός». Το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό, αν όχι… ολοκληρωτικά, την εξέλιξη της προσπάθειας του Ολυμπιακού, για τον τίτλο.

Το dna του Θρύλου επιτάσσει μαχητικότητα και παρά τα ατυχή αποτελέσματα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος, οι παίκτες έχουν αποδείξει πως έχουν ψυχή. Όμως, η ΑΕΚ δεν αποτελεί κάτι ξένο πλέον γι’ αυτούς, έχουν αγωνιστεί τρεις φορές και την έχουν κερδίσει δύο και πλέον γνωρίζουν τι καλούνται να αντιμετωπίσουν. Κοινώς πλέον θα αγωνιστούν με λυμένα πόδια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ανιγκό θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να φτάσει στο πολυπόθητο τρίποντο.

Φυσικά έχει γίνει και η κατάλληλη ανάλυση με video καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Διακυβεύονται πολλά, αλλά κυρίως η μείωση της ψαλίδας στον βαθμολογικό πίνακα. Σε περίπτωση νίκης του Θρύλου η διαφορά μειώνεται στο -3 από την κορυφή, γεγονός που αλλάζει εντελώς τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Θρύλος είσαι, μπορείς κόντρα σε όλους και σε όλα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ