ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «σφαγές» του Θρύλου φαινόντουσαν από την αρχή της σεζόν!

Οι «σφαγές» του Θρύλου φαινόντουσαν από την αρχή της σεζόν!

Τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκη είναι μάλλον πρωτόγνωρα σε διαιτητικό επίπεδο, τουλάχιστον στην εποχή του VAR. Ίσως και στην προ VAR, αφού δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να βλέπεις έναν διαιτητή να «καταπίνει» ένα πεντακάθαρο πέναλτι και μια κόκκινη υπέρ των γηπεδούχων, να εφευρίσκει νικητήριο πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, να κατακυρώνει γκολ που προέρχεται από εξόφθαλμο επιθετικό φάουλ και σε όλο το μεσοδιάστημα να παίζει 100-0 εναντίον μιας ομάδας, η οποία είναι γηπεδούχος.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στα «κάγκελα». Είτε ήταν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, είτε δεν ήταν, είδε τη σφαγή, η οποία συντελέστηκε εις βάρος του Ολυμπιακού. Για ακόμη μία φορά. Και αναρωτιέται, εύλογα, για ποιο λόγο δεν έκαναν απλώς απονομή από την αρχή, να μη χρειαστεί να ζήσουμε όλο αυτό το αίσχος, το οποίο ζούμε σταθερά, κάθε αγωνιστική.

Άμοιρος ευθυνών δεν είναι ο Ολυμπιακός. Τα λάθη του τα έκανε. Τα πλήρωσε και τα πληρώνει. Ακόμη και έτσι, όμως, έχουν την ανάγκη να τον ληστέψουν για να τον νικήσουν. Να τον «βγάλουν» από τη «μάχη» του τίτλου. Δεν μπορούν αλλιώς.

Αυτή είναι η χαρά των «εξυγιαντών». Από την αρχή της σεζόν κάνουν τα πάντα να μην το πάρει ο Θρύλος, βάζοντας «θεούς και δαίμονες» για να το πετύχουν. Αυτές ήταν οι προθέσεις τους από την αρχή.

Από τον Κέλετ, στον Μάσα. Από τον Πινέιρο, στον Μαριάνι. Από τον Μπένετ, στον Μπαλτάκο.

Διότι τον Ολυμπιακό από την αρχή της σεζόν τον πάνε καροτσάκι σε όλα τα ντέρμπι με τους παραδοσιακούς αντιπάλους του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι ας είναι ξένοι διαιτητές! Θυμηθείτε:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 με τον ΠΑΟ να ισοφαρίζει με το τραγικό πέναλτι του Δανού Κελέτ στο 97’.

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις φάσεις που εστιάζει και η αναφορά στον VAR που δεν είναι ελίτ

Ο Αβιλα με τον Ιωαννίδη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0 με ακύρωση γκολ του Χάμες για οφσάιντ του Μασούρα από τον Σουηδό Νάιμπεργκ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-0 με το τελευταίο γκολ που τέλειωσε την πρόκριση κι αυτό με πέναλτι στο 97’ από τον περιβόητο Νταμπάνοβιτς.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 με τον Πορτογάλο Πινέϊρο να παίζει ιδανικά για τον φιλοξενούμενο, να ακυρώνει και γκολ του Βρουσάι στο 90’ για οφσάιντ του Ελ Αράμπι και να αποβάλει προς το τέλος τον Παπασταθόπουλο.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-3 με τον Ιταλό Μαριάνι να παίζει έδρα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και να αποβάλλει τον Μπιέλ από το 70’.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-0 με τον Ισπανό Θέρο Γκράντε να παίζει έδρα σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-3 με τον Ιταλό Μάσσα να δίνει το τραγικό πέναλτι για το 1-2 και να κατακυρώνει το τρίτο γκολ που ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ.

Αυτό είναι το φετινό πρωτάθλημα, δυστυχώς. Το πιο αλλοιωμένο πρωτάθλημα και κόντρα στον Ολυμπιακό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ