ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νίκες και καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος!

Νίκες και καλές εμφανίσεις μέχρι το τέλος!

Ο Ολυμπιακός έχασε τον βασικό του στόχο, που ήταν ο τίτλος, αλλά και τον δεύτερο στόχο του, που είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης. Αλλά δεν θέλει να χάσει και το μίνιμουμ. Την 3η θέση, που -εάν δεν κατακτήσει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ– δίνει το μοναδικό εισιτήριο για το Europa League.

Για αυτόν τον λόγο, ο αποψινός (19:00) εκτός έδρας αγώνας με τον Αρη είναι ένα παιχνίδι που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να νικήσουν.

Οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, φτάνοντας μόνο σε νίκες μέχρι το φινάλε. Ωστόσο, δεν φτάνουν μόνο οι νίκες για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Θρύλος οφείλει να παίζει παράλληλα και πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η φετινή κακή χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα κι όποιος την παρατήσει σε αυτά τα πέντε ματς που μένουν, θα πρέπει να τα παρατήσει και για την επόμενη.

Δεν είναι για να παλεύει για τρίτος ο Ολυμπιακός, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η τωρινή κατάσταση. Όμως αν βγει τρίτος και πάρει η ΑΕΚ το Κύπελλο, τότε θα παίξει τον Αύγουστο στο Europa League. Θα έχει πολύ χρόνο να κάνει ξανά πανίσχυρη ομάδα με μόνιμο προπονητή και καλά σχεδιασμένο ρόστερ, όπως και την ευκαιρία να είναι στους ομίλους της Ευρώπης σχεδόν σίγουρα. Χωρίς να αρχίζει προετοιμασίες και προκριματικά από τον... Ιούνη και να μην κάνει πάλι κανονική προετοιμασία δηλαδή.

Με πρώτο και βασικό στόχο να μην εμφανιστεί ΠΟΤΕ ξανά Ολυμπιακός σε πρώτο ημίχρονο, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη, όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι και απόψε στο Χαριλάου να δούμε κάτι διαφορετικό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ