ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους «ξεγυμνώνει» ο Ρατσκόφσκι! «Κατασκευασμένο το ηχητικό, για να με συκοφαντήσουν, προκαλώντας χειραγώγηση»

Τους «ξεγυμνώνει» ο Ρατσκόφσκι! «Κατασκευασμένο το ηχητικό, για να με συκοφαντήσουν, προκαλώντας χειραγώγηση»

«Βόμβες» εξαπέλυσε ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι που είχε οριστεί να διευθύνει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για την 4η αγωνιστική των play-offs της Super League και τόσο ο ίδιος, όσο και οι βοηθοί του αντικαταστάθηκαν μετά από δημοσιεύματα ότι ήρθαν στην Αθήνα μεθυσμένοι, έχοντας μάλιστα προκαλέσει επεισόδιο με επιβάτες στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο 40χρονος διεθνής ρέφερι δήλωσε σε μέσο της πατρίδας του ότι ήταν «κατασκευασμένο το ηχητικό για να με συκοφαντήσουν, προκαλώντας χειραγώγηση», αναφερόμενος σε αυτό που κυκλοφόρησε ότι τάχα διαπληκτίζονταν με δυο οπαδούς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ακόμη, διέψευσε ότι μέσα στο αεροπλάνο είχε κάποιο περιστατικό και ότι ουδέποτε αναφέρθηκε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «δεν γνωρίζω καν το όνομά του».

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ηχογραφημένο που βγήκε στην επιφάνεια είναι μία τεράστια παραπλάνηση για να αμαυρώσουν τη φήμη μου. Δεν θέλω να το σχολιάσω, γιατί είναι κατασκευασμένο. Ποιος όμως μπορεί να είναι ήρεμος και συγκρατημένος όταν κάποιος τον βρίζει, απειλεί την οικογένειά του, τον φτύνει στο πρόσωπο και τον σπρώχνει; Όλα όσα έγιναν ήταν μια προμελετημένη πρόκληση.

Όταν προσγειωθήκαμε και παίρναμε τις αποσκευές μας από πάνω από τις θέσεις μας, ξαφνικά μας επιτέθηκαν φραστικά δύο άνδρες. Μας έβριζαν, μας έλεγαν διεφθαρμένα γουρούνια και άλλα τέτοια. Μας έλεγαν ”είμαστε Παναθηναϊκοί, ξέρουμε τι κάνατε στην Λεχ Πόζναν και δεν θα διαιτητεύσετε αύριο στην Αθήνα. Θα σας καταστρέψουμε. Αύριο όλα θα είναι στα ΜΜΕ”.

Στην αρχή τα αντιμετώπισα ως μια ανόητη συμπεριφορά ενός μεθυσμένου επιβάτη. Έγινε όμως και νέα απόπειρα εναντίον μου, όσο περίμενα έναν φίλο μου από την οικονομική θέση. Ένας άνδρας συνέχισε να με βρίζει και με έφτυσε στο πρόσωπο», ανέφερε αρχικά ο Ρατσκόφσκι και συμπλήρωσε:

«Μας άφησαν μόνους μας, κανείς δεν μας βοήθησε. Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος διασφάλισε ότι δεν θα κάναμε καταγγελία στην αστυνομία και την επόμενη μέρα έγινε διαιτητής στον αγώνα. Ο αρχιδιαιτητής μάς ενημέρωσε ότι επειδή οι ομάδες συμφώνησαν να μην διαιτητεύσουμε εμείς τον αγώνα, μας βγάζει από το παιχνίδι.

Απάντησα πως μας κοροϊδεύουν. Πήγα να τηλεφωνήσω στον επικεφαλής διαιτησίας στην Πολωνία και όταν επέστρεψα ο Έλληνας επικεφαλής διαιτησίας είχε εξαφανιστεί. Δεν τον ξαναείδα. Την Κυριακή μετά από συζήτηση με τον επικεφαλής της διαιτησίας, έκανα αναφορά στην αστυνομία και ζήτησα να μου κάνουν αλκοτέστ και έκανα».

Παράλληλα, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε αναφέρθηκε στην Λεχ Πόζναν ή στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια της πτήσης:

«Δεν έγινε καμιά κουβέντα στο αεροπλάνο, για την Λεχ Πόζναν και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Δεν γνωρίζω καν το όνομά του».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ