ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΑΕ: «Απίστευτα ανίκανοι, εντελώς ανεύθυνοι και χυδαία προκλητικοί οι Μάνταλος και Μπένετ»

ΠΑΕ: «Απίστευτα ανίκανοι, εντελώς ανεύθυνοι και χυδαία προκλητικοί οι Μάνταλος και Μπένετ»

Το «έργο» των «εξυγιαντών» καλά κρατεί, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να τους αφήσει σε χλωρό κλαρί. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πήρε θέση επίσημη θέση για τον ορισμό-σκάνδαλο του Γάλλου διαιτητή, Ζερόμ Μπριζάρ, ο οποίος έχει ευνοήσει την ΑΕΚ σε ευρωπαϊκό αγώνα στο πρόσφατο παρελθόν. 

Ο Θρύλος, λοιπόν, ξεμπρόστιασε για ακόμα μία φορά το «σύστημα» και τις πρακτικές των «εξυγιαντών», χαρακτηρίζοντας απίστευτα ανίκανους, εντελώς ανεύθυνους και χυδαία προκλητικούς τους Μάνταλο και Μπένετ.

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού για τον όρισμο του Γάλλου ρέφερι, Ζερόμ Μπριζάρ:

«Για μια ακόμα φορά απίστευτα ανίκανοι, εντελώς ανεύθυνοι, χυδαία προκλητικοί. Σε ένα ακόμα παιχνίδι κομβικό για την τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος οι Μάνταλος, Μπένετ και οι εντολείς τους επιλέγουν ένα διαιτητή ο οποίος δεν είναι ελίτ και στο παρελθόν έχει ευνοήσει σκανδαλωδώς την ΑΕΚ σε ευρωπαικό παιχνίδι με την Κραϊόβα, αφού ακύρωσε καθαρό γκολ της ρουμανικής ομάδας και δεν της έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι, αλλοιώνοντας έτσι το αποτέλεσμα.

Ένας διαιτητής, ο Μπριζάρ, με κάκιστες βαθμολογίες στην Ευρώπη, ο οποίος έχει προκαλέσει διαμαρτυρίες όπου και αν έπαιξε και 4ος… κάποιος Ζαμπαλάς, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι! Ταυτόχρονα με τους εκτρωματικούς ορισμούς έχουμε και τα μπόνους στους 4ους- συνοδούς!

Οι υπάκουοι «συνοδοί» διαιτητές παίρνουν… πριμ συνεχόμενων ορισμών και ορίζονται σε σημαντικά παιχνίδια, ώστε να ενημερώνουν από την προηγούμενη τον διαιτητή και να φτιάξουν κλίμα…

Δυστυχώς, λίγο πριν την αυλαία του πλέον αλλοιωμένου Πρωταθλήματος, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν και ακόμα πιο ζοφερά βάθη για να πνίξουν το ποδόσφαιρο… Θα λέγαμε «ντροπή», αλλά δεν τη γνωρίζουν αυτή τη λέξη».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ