ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αλλού για αλλού και στον δικό του κόσμο ο Τσέφεριν!

Αλλού για αλλού και στον δικό του κόσμο ο Τσέφεριν!

Πολλά λάθη περιλαμβάνει η επιστολή του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, με την οποία ενημερώνει ότι πλέον δεν θα συμβάλλει στο να έρχονται ξένοι/ελιτ και Α' Κατηγορίας διαιτητές για να σφυρίζουν ντέρμπι της Super League.

Πρόκειται για επιστολή που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως εικονική πραγματικότητα, στην οποία βρίσκεται ο πρόεδρος της UEFA, σχετικά με αυτό το θέμα.

 Επίσης, η φράση του Σλοβένου ότι «είμαστε δε ειλικρινά ευγνώμονες για την ανησυχία σας επί του θέματος και όλες τις αδιάκοπες προσπάθειες», αποδεικνύει ότι η ενημέρωση είναι από την ΕΠΟ, άρα του τα είπαν όπως ήθελαν. Να προσθέσουμε ότι τον Τσέφεριν ενημέρωσαν αυτοί που στηρίζουν το σχέδιο για να σφυρίζουν Ελληνες διαιτητές στα ντέρμπι και τελικά το κατάφεραν κόντρα στην θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων που φωνάζουν ότι θέλουν ξένους, με την ποδοσφαιρική πιάτσα να ισχυρίζεται ότι μόνη εξαίρεση αποτελεί η ΑΕΚ.

Αν ο Τσέφεριν θεωρεί ότι κινδυνεύουν οι ξένοι διαιτητές, το ίδιο ισχύει και για τους Ελληνες. Πρόκειται για επιχείρημα που είναι για γέλια και απλά το αναφέρει θεωρώντας ότι έτσι δικαιολογεί την αδικαιολόγητη απόφασή του.

Εφόσον ο Τσέφεριν ασχολείται με το «ελληνικό πρόβλημα» γιατί ο πρόεδρος της UEFA δεν έμπαινε μπροστά για να έρχονται καλοί ξένοι ρέφερι ενώ έρχονταν αλλοδαποί που αλλοίωσαν τη βαθμολογία; Ας μην ξεχνάμε ότι, κατά σύμπτωση, σφύριζαν σαν τους Ελληνες της «εξυγίανσης». Να θυμίσουμε ότι έβγαλαν μεθυσμένους τους Πολωνούς (τον Ρατσκόφσκι και τη διαιτητική ομάδα του) για να σφυρίξει ο Διαμαντόπουλος το παιχνίδι ΑΕΚ-Αρης 3-1!

Γιατί ο Τσέφεριν δεν συγκινήθηκε με την ανακοίνωση της ΑΕΚ που έκανε λόγο για «παράγκα του Κλάτενμπεργκ»; Η ανακοίνωση βγήκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, δηλαδή στην αρχή της σεζόν, και έβαζε μπουρλότο την έλευση ξένων διαιτητών από το πάνω ράφι.

Γιατί ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν δεν ασχολείται με το ότι οι Μπένετ, Μάνταλος είναι ακατάλληλοι να κάνουν ορισμούς και με τις επιλογές τους αλλοίωσαν τη βαθμολογία; Πως εξηγεί ότι αδικείται ο Ολυμπιακός και παράλληλα ευνοούνται οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ;

Ο Τσέφεριν ενημερώθηκε για το ότι με τους ορισμούς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εμπλέκονται και Ελληνες παράγοντες της διαιτησίας κόντρα στη «ντιρεκτίβα» της UEFA, να κάνουν μόνο ξένοι τους ορισμούς;

Τι έγιναν οι καταγγελίες στην UEFA για τα «συνεργεία» και τον Γιαννάκη και… ξύπνησε σε εποχή που βολεύει το σχέδιο του παραποδοσφαίρου για να σφυρίζουν Ελληνες διαιτητές στα ντέρμπι;

Δηλαδή, ο Σιδηρόπουλος που τα έκανε μαντάρα στο παιχνίδι των πλέι άουτ Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 2-2 θα σφυρίξει Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός;

Ο Θεός ξέρει τι θα δούμε από εδώ κι πέρα…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ