ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τη Δευτέρα στις 21:00 τα παιχνίδια των πλέι οφ!

Τη Δευτέρα στις 21:00 τα παιχνίδια των πλέι οφ!

Το σενάριο που ήθελε την εξ' αναβολής αγωνιστική των play-Offs να πηγαίνει για Δευτέρα επιβεβαιώθηκε επισήμως με ανακοίνωση της Super League.

Συγκεκριμένα, μία μέρα μετά από την αρχική ημερομηνία διεξαγωγής ορίστηκαν τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League που είχαν αναβληθεί μετά από σχετικό αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιτίας των πολλών κρουσμάτων κορονοϊού.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου, η Super League ανακοίνωσε πως οι αγώνες της 9ης αγωνιστικής των playoffs θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:00.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η αναβολή του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, που είχε αποφασιστεί για το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ και σε συνέχεια της προ ολίγου απόφασης περί αναβολής των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των Stoiximan Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών, οι εν λόγω τρεις (3) αγώνες ορίζονται να διεξαχθούν στα αρχικώς ορισθέντα γήπεδα τη Δευτέρα 8/5/2023 και ώρα 21:00".

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ