ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Πάτα» τους για τη δόξα, την τιμή σου, τον κόσμο σου και την ιστορία σου!

«Πάτα» τους για τη δόξα, την τιμή σου, τον κόσμο σου και την ιστορία σου!

Το «αιώνιο» ντέρμπι είναι εδώ. Σχεδόν έφτασε. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (8/5), στις 21:00 στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», με ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη επί των «πράσινων» στο μεγάλο ματς της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Stoiximan Super League.

Ο Θρύλος οφείλει να τα δώσει και να «πατήσει» αγωνιστικά τον «αιώνιο» αντίπαλό του, για τη δόξα, την τιμή του, τον κόσμο του και τη θρυλική ιστορία του. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Το τρίποντο είναι μονόδρομος στη «μάχη» δύο των διαφορετικών κόσμων, παρά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Ο Ολυμπιακός πρέπει και θα επιδιώξει να δώσει όλη του τη ψυχή, για να κερδίσει. Δεν πρόκειται να κάνει κανένα είδους «δώρο» στον Παναθηναϊκό, όπως μπορεί να νομίζουν κάποιοι αστοιχείωτοι... Θα μπει στον αγωνιστικό χώρο και θα παλέψει, έχοντας στο μυαλό του να πάρει... εκδίκηση για τις κλοπές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τόσο στη Λεωφόρο, όσο και στον Ναό. Πολύ απλά γιατί δεν έχει ξεχάσει τα αίσχη που έγιναν εις βάρος του...

«Πάτα» τους, Θρύλε!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ