ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα έδωσε όλα και τον «πάτησε» όπως έπρεπε

Τα έδωσε όλα και τον «πάτησε» όπως έπρεπε

Ο Ολυμπιακός έπαιξε για τη δόξα, την τιμή του, τον υπέροχο κόσμο του και για τη θρυλική ιστορία του. Έκανε αυτό που έπρεπε και «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στο «αιώνιο» ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», κόβοντας του κάθε όνειρο για πρωτάθλημα. Πολύ απλά γιατί τα έδωσε όλα. Πολύ απλά γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με την πιο βαριά φανέλα.

Ο Θρύλος έδειξε ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν. Έδειξε ότι δεν κάνει «δώρα» πουθενά και πως δεν βγάζει ψευτοπρωταθλητές οι οποίοι έμειναν για 13η διαδοχική σεζόν χωρίς πρωτάθλημα. Και παράλληλα έκλεισε τα στόματα όσων έσταξαν... δηλητήριο και είχαν ως στόχο να δυναμιτίσουν το κλίμα του ντέρμπι με δικά τους σενάρια τις προηγούμενες ημέρες.

Η ομάδα τα έδωσε όλα και νίκησε κατά κράτος τους «πράσινους». Έδειξε ξανά το απαραίτητο πάθος και έκανε το καθήκον της απέναντι σε μία ομάδα που χάρηκε τις δύο ληστείες των Κέλετ και Πινέιρο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός τους έκοψε τα όνειρα και τους έβαλε στη θέση τους, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ