ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου: «Εχετε εξευτελίσει τη διαδικασία, κάνετε παζάρια»

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου: «Εχετε εξευτελίσει τη διαδικασία, κάνετε παζάρια»

Δεν έχει τέλος η φαρσοκωμωδία της ΕΠΟ με τη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου. Χωρίς να υπάρχει μάλιστα και ίχνος ντροπής για μια υπόθεση που διασύρει το ελληνικό ποδόσφαιρο εδώ και μήνες.

Με αφορμή τα ρεζιλίκια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, όπου ο πρόεδρός της Τάκης Μπαλτάκος ζήτησε εξουσιοδότηση, προκειμένου να διαβουλευθεί με τους δύο φιναλίστ του Τελικού του Κυπέλλου για τον ορισμό της έδρας διεξαγωγής του. «Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον Τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής», τονίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη γραπτή τοποθέτησή του.

Αναλυτικά η έγγραφη τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη στην επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ ήταν η εξής:

«Δεν παρέχω καμία εξουσιοδότηση σε κανέναν να προβεί σε οποιαδήποτε "διαβούλευση" με οποιονδήποτε για ένα θέμα που ρυθμίζεται περιοριστικά στην Προκήρυξη του Κυπέλλου και σε κάθε περίπτωση δεν εναπόκειται σε κανενός είδους "έγκριση" από τις διαγωνιζόμενες ομάδες. Έχετε εξευτελίσει κάθε διαδικασία και θέλετε τώρα να μετατρέψετε τον Τελικό σε ένα αντικείμενο προσωπικού παζαριού και συνδιαλλαγής. Η απόφαση μπορεί να ληφθεί μόνο από την Εκτελεστική Επιτροπή αφού παρατεθούν όλες οι  "προτάσεις" στις οποίες αναφέρεστε εφόσον επιτρέπονται από την Προκήρυξη, χωρίς καμία διαπραγμάτευση».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ