ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προπονήθηκαν οι Κανός και Βαλμπουενά, εκτός προγράμματος ο Μπα

Προπονήθηκαν οι Κανός και Βαλμπουενά, εκτός προγράμματος ο Μπα

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ζοζέ Ανγικό ενόψει του ματς της Κυριακής (14/5) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία «στροφή» των πλέι-οφ της Stoiximan Super League. Ωστόσο, τα θετικά νέα από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν αφορούν μόνο τον έμπειρο πορτιέρε, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, την Τρίτη, στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» ακολούθησαν και οι Σέρτζι Κανός, Ματιέ Βαλμπουενά. Αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό εξτρέμ να επιστρέφει στην αποστολή μετά από 35 ημέρες απουσίας και το ματς με τον Άρη (2-2) στις Απρίλιου, αλλά να αποκλείεται από την τελική 20άδα. Τώρα, όμως προπονήθηκαν κανονικά και είναι διαθέσιμοι για το ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αντίθετα, στα... πιτς παρέμεινε ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στις 3 Μαϊου. Κάπως έτσι, ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα συνεχίσει να παρακολουθείται μέρα με τη μέρα για το αν θα προλάβει το τελευταίο ματς της σεζόν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ