ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κανός: «Ο Μίτσελ και o Ολυμπιακός κατάφεραν να αναδείξουν αυτό που είμαι»

Κανός: «Ο Μίτσελ και o Ολυμπιακός κατάφεραν να αναδείξουν αυτό που είμαι»

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του συγκεκριμένα στη «Relevo» παραχώρησε ο Σέρτζι Κανός. Ο Ισπανός εξτρέμ μίλησε για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Μίτσελ, την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στους ανθρώπους της Μπρέντοφορντ με αφορμή το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του Θρύλου:

Από την Μπρέντφορντ πήγες στην Ελλάδα. Πώς πήρες αυτή την απόφαση;

«Εκτίμησα πραγματικά ότι ο Μίτσελ μου τηλεφώνησε, με γνώριζε και μου είπε ότι θα παίξω ως εξτρέμ, μια θέση στην οποία δεν είχα αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα επειδή στην Μπρέντφορντ με χρησιμοποιούσαν αλλού. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό, γιατί υπήρξαν ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα, αλλά είχαν αμφιβολίες, γιατί είχαν καιρό να με δουν να παίζω ως εξτρέμ. Ο Μίτσελ ήταν ξεκάθαρος γι’ αυτό και είμαι χαρούμενος, σε επτά παιχνίδια πέτυχα τέσσερα γκολ».

Και δύο ασίστ.

«Ναι. Χάρη στον Μίτσελ και την ομάδα, κατάφεραν να αναδείξουν αυτό που είμαι».

Αλλά έφυγε...

«Ναι, δεν ξέρω τι συνέβη εκεί. Τα πήγε πολύ καλά εδώ, αλλά μετά από μια ισοπαλία αποφάσισε να φύγει. Και από τότε που έφυγε, η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει».

Ένας άλλος που έφυγε είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Τι λες για αυτόν;

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Με βοήθησε πολύ όταν πέθανε η μητέρα μου. Έχει εμπειρία στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, ήταν ένας σαν ένας θείος για μένα. Προπονηθήκαμε μαζί στο γυμναστήριο, κάναμε αστεία… Η αναχώρησή του ήταν μια μεγάλη απώλεια. Αυτός και ο Ολυμπιακός επέλεξαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους».

Το συμβόλαιό σου φέτος με την Μπρέντφορντ λήγει, αλλά από το διοικητικό συμβούλιο είπαν πρόσφατα ότι μπορούν να το επεκτείνουν μονομερώς για άλλη μια σεζόν. Τι θα ήθελες να συμβεί;

«Θα ήθελα να μείνω ελεύθερος, πραγματικά. Νομίζω ότι έχω δώσει πολλά στην Μπρέντφορντ, η Μπρέντφορντ έχει δώσει πολλά σε μένα, αλλά νομίζω ότι αυτή η σχέση πρέπει να τελειώσει εδώ με όμορφο τρόπο. Αν θέσουν σε ισχύ το +1 θα υπάρξει πρόβλημα, γιατί σίγουρα οι ομάδες που με θέλουν δε θα συμφωνήσουν. Αυτό συνέβη ήδη τα Χριστούγεννα.

Καταλαβαίνω ότι αυτή η επιχείρησή τους, αλλά δεν είναι ο σωστός τρόπος για να προχωρήσουν, ας το κάνουν. Έχω ήδη δείξει τι αξίζω στην Ελλάδα. Αν με ανανεώσουν, ίσως η ομάδα που θέλει να πληρώσει δεν είναι αυτή που θέλω να πάω και αυτή που θέλω να πάω ίσως να μην μπορέσει να πληρώσει».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ