ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κωδικός: «Άλωση της Τούμπας»

Κωδικός: «Άλωση της Τούμπας»

Στη τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη δύσκολη αυλαία της φετινής σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται την Κυριακή (14/5 – 20:00) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Ο τίτλος έχει προ πολλού χαθεί αλλά στο Λιμάνι έχουν στόχο και μάλιστα σημαντικό που είναι η 3η θέση της βαθμολογίας η οποία θα οδηγήσει στο UEFA Europa League εφόσον ο «δικέφαλος του βορρά» δεν κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ.

Την προσεχή Κυριακή ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει τη μισή δουλειά (κερδίζοντας ή αποσπώντας ισοπαλία αφού είναι στο +3β. από τους Θεσσαλονικείς) και ύστερα να περιμένει και τον τελικό Κυπέλλου για να ξέρει αν θα βρίσκεται στο Europa ή το Conference League.

Όμως, αυτό που προέχει για τους Πειραιώτες που πρέπει να κάνουν, είναι αρχικά να ποντάρουν στις δυνάμεις τους και να «καθαρίσουν» στην Τούμπα, να πάνε και να έχουν και πάλι μια καλή εικόνα. Να δείξουν έστω και στο τέλος του πρωταθλήματος, πως άξιζαν κάτι περισσότερο και οι τρεις συνεχόμενες ήττες μέσα στα πλέι οφ, ήταν αυτές που τους έκαναν τη ζημιά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ