ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τζολάκης: «Κλειδώσαμε την τρίτη θέση, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Τζολάκης: «Κλειδώσαμε την τρίτη θέση, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν εξαιρετικός και κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο νεαρός γκολκίπερ του Θρύλου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Θρύλος έκανε το καθήκον του, αλλά δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος που πήρε την τρίτη θέση.

Αναλυτικά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε:

Για το παιχνίδι: Εννοείται ότι έπρεπε να κερδίσουμε για να κλειδώσουμε την 3η θέση. Μείναμε πολύ πιστοί στο πλάνο του προπονητή, κλείσαμε τους χώρους για να μην κινδυνεύσουμε από τον ΠΑΟΚ και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν.

Για τη σεζόν: Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά έπρεπε να σηκώσουμε το κεφάλι και να τελειώσουμε όσο καλύτερα τη σεζόν.

Για το ότι πήρε σερί ματς: Δεν νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο να μπω να παίξω, γιατί ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Όταν είσαι δεύτερος τερματοφύλακας περιμένεις την ευκαιρία υπομονετικά και πιστεύω ότι δικαιώθηκα.

Για την τρίτη θέση: Ευχαριστημένοι δεν μπορεί να είμαστε όταν είμαστε στην 3η θέση. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε λίγο την κατάσταση. Το καταφέραμε αυτό. Όσον αφορά στην προετοιμασία, ας ξεκουραστούμε όλοι οι παίκτες και να γεμίσουμε τις μπαταρίες για την επόμενη σεζόν που θα είναι πολύ δύσκολη επίσης.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ