ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Σαμ», είσαι παλικάρι!

«Σαμ», είσαι παλικάρι!

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου άφησε και πάλι τα διαπιστευτήριά του και άφησε παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο Αφρικανός χαφ έδειξε για ποιο λόγο αποτελούσε ένα από τα βασικά στελέχη της Χοφενχάιμ στις πολύ καλές χρονιές της με τις εξαιρετικές ευρωπαϊκές παρουσίες.

Συγκεκριμένα, ο «Σαμ» μετά το 0-0 στην OPAP Arena και το 1-0 επί του Παναθηναϊκού, επιβεβαίωσε και στο χορτάρι της Τούμπας ότι θα έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Σκληρό καρύδι ο Σαμασέκου. Και μπορεί κάποιες φορές η απόδοσή του να μην είναι καλή και να μην πήρε και τις πολλές ευκαιρίες, όμως, αυτό για το οποίο κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα, είναι η αυτοθυσία του και το απαράμιλλο πάθος του. Το λέει η καρδιά του!

Ο μέσος από το Μάλι που ήρθε ως δανεικός από την Χοφενχάιμ στον Ολυμπιακό και δείχνει πως μπορεί εκτός από ανασταλτικά, να δώσει λύσεις και στην επίθεση, μένει να δούμε αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Λιμάνι.

Μάγκας, το γούσταρε, σκόραρε μέσα στην Τούμπα και «σφράγιζε» την τελευταία νίκη του Θρύλου στην σεζόν, κλέβοντας την παράσταση και με την ατάκα του στο τέλος, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι προτιμάει να μείνει στο Λιμάνι.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ