ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «ευχαριστώ» του Ανιγκό στους παίκτες! (video)

Το «ευχαριστώ» του Ανιγκό στους παίκτες! (video)

Τέλειωσε λοιπόν η σεζόν για τον Ολυμπιακό με μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκό είναι να κερδίζει (1-0) η ομάδα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πικρό είναι να τερματίζει 3ος και να βλέπεις ολοκάθαρα ότι επί της ουσίας αυτοκτόνησε.

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τούμπα. Ο Γάλλος καθόταν για τελευταία φορά στον πάγκο και ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του να κλείσει καλά η σεζόν. Ήθελε η ομάδα να εξασφαλίσει την τρίτη θέση, ανεξάρτητα του τι θα γίνει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτός ήταν ο στόχος από τη στιγμή που χάθηκε το πρωτάθλημα, η διεκδίκηση της δεύτερης θέσης που οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League. Ο Ανιγκό είδε την ομάδα να έρχεται ισόπαλη με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, να νικά τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Ήθελε έτσι και ένα αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κόντρα στους Θεσσαλονικείς άλλωστε κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο, νικώντας με 3-1 στο Καραϊσκάκη και με ανατροπή τότε. Ο Ζοσέ Ανιγκό μετά το τέλος του αγώνα, μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια και τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία, για τον τρόπο που έκλεισαν τη χρονιά.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ