ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Η Γιουβέντους και πάλι στο καναβάτσο. Τα φώτα «έσβησαν» για δεύτερη φορά την φετινή περίοδο στο Τορίνο και όταν «άναψαν» η ομάδα του Αλέγκρι βρέθηκε μετά την απόφαση του δικαστηρίου από την δεύτερη θέση στην εβδόμη, πέντε βαθμούς πίσω από την τετάρτη Μίλαν και τις θέσεις του Champions League.

Η ποινή αφαίρεσης των δεκα βαθμών στο ιταλικό πρωτάθλημα που επέβαλε το ομοσπονδιακό εφετείο για παραποίηση οικονομικών στοιχείων είναι οδυνηρή για τη Γιουβέντους. Κλείνει την πόρτα της Ευρώπης και εγκυμονεί σε περίπτωση οριστικής αφαίρεσης των βαθμών, κίνδυνο τιμωρίας και από την UEFA.

Η ολέθρια εξέλιξη επηρέασε την Γιουβέντους με αγωνιστική συντριβή 4 – 1 στο Έμπολι. Η τοπική ομάδα προηγήθηκε με πέναλτι του Καπούτο στο 18΄και έβαλε δεύτερο γκολ με τον Λουπέρτο στο 21΄, αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 47΄ο Καπούτο διεύρυνε το σκορ για την Έμπολι 3-1, ο Κιέζα μειωσε στο 85′ για τη Γιουβέντους και στις καθυστερήσεις του ματς ο Πικολι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Στη Ρώμη ο Μουρίνιο άσκησε κριτική για την κατάσταση «ασανσέρ» στη βαθμολογία επειδή «τίναξε» στον αέρα τα πλάνα των ομάδων. Η Ρόμα υποδέχτηκε τη Σαλερνιτάνα και η φιλοξενούμενη έβαλε γκολ με τον Καντρεβα στο 12′. Ο Ελ Σαράουι απάντησε για τους γηπεδούχους στο 47′ , ο Σενεγαλέζος Ντιά έδωσε εκ νέου πλεονέκτημα στη Σαλερνιτάνα στο 54′ και το τελικό 2-2 έγινε με σκόρερ τον Μάτιτς στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

Στην Αγγλία εορταστική βραδιά για τη γηπεδούχο Νιουκάστλ, καθώς μετά το 0 – 0 με τη Λέστερ έκλεισε θέση στο Champions League μετά από 20 χρόνια, αποτέλεσμα που κράτησε «ζωντανή» στην υπόθεση παραμονής και την Λέστερ.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ