ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κόσμος του redking.gr μίλησε: Ο Χουάνγκ MVP του φετινού Ολυμπιακού!

Ο κόσμος του redking.gr μίλησε: Ο Χουάνγκ MVP του φετινού Ολυμπιακού!

Κόσμο και κοσμάκη «τρέλανε» φέτος ο Ίνμπομ Xουάνγκ! Ο Νοτιοκορεάτης άσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν, κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις και όπως είναι λογικό έχει ανοίξει την... όρεξη αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Αναμενόμενο είναι, όταν μιλάμε για έναν παίκτη με απίστευτη αντίληψη και τρομερή ποιότητα!

Ήταν μία αρκετά κακή σεζόν για τον Ολυμπιακό έως και ιδιαίτερα κακή σε ένα σημείο, αλλά ο Νοτιοκορεάτης παικταράς έκανε τη διαφορά φέτος.

Μάλιστα, ο Ινμπόμ Χουάνγκ έκανε το... προβλεπόμενο και αναδείχθηκε πρώτος στις προτιμήσεις των φίλων του Ολυμπιακού στη ψηφοφορία του redking.gr. Ο διεθνής Κορεάτης βγήκε πρώτος και MVP φυσικά από το κοινό του redking.gr με ένα ποσοστό της τάξεως του 60,68%!

Ο Μπακαμπού (13,59 %)  για μία ψήφο πέρασε τον Φορτούνη (13,11%).. Στην τέταρτη θέση έμεινε ο Πασχαλάκης που απέσπασε το 10,19% των ψήφων και στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Εμβιλά με το 2.43%. Για την... ιστορία ο 26χρονος Ινμπόμ Χουάνγκ είχε φέτος 40 αγώνες με 5 γκολ και 4 ασίστ. Είναι η καλύτερη σεζόν του στην Ευρώπη και προφανώς και ήταν ο καλύτερος μέσος του Θρύλου, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τα ποσοστά

  1. Χουάνγκ 60,68%
  2. Μπακαμπού 13,59%
  3. Φορτούνης 13,11%
  4. Πασχαλάκης 10,19%
  5. Εμβιλά 2,43%
 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ