ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καραπαπάς: «Είμαστε περήφανοι που υπάρχει συμμετοχή του Β. Μαρινάκη σε πάνω από 125 τίτλους»

Καραπαπάς: «Είμαστε περήφανοι που υπάρχει συμμετοχή του Β. Μαρινάκη σε πάνω από 125 τίτλους»

Στη στήριξη του του προέδρου και ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στάθηκε στην τοποθέτησή του, κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, που επεσήμανε μεταξύ άλλων τις επιτυχίες του Θρύλου στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα σπορ Ερασιτέχνη τονίζοντας πως όλοι οι Ολυμπιακοί πρέπει να αισθάνονται περισσότερο υπερήφανοι για τους 300 τίτλους σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. 

«Όπως γνωρίζετε η διαδικασία αυτή κάθε χρόνο είναι για όλο τον οργανισμό η σέντρα για τη νέα χρονιά. Έτσι την αντιμετωπίζουμε και εμείς σα μία χρονιά η οποία θα φέρει νέες επιτυχίες και δόξα για τον σύλλογο. Έναν σύλλογο που ξεπέρασε τους 300 τίτλους σε όλα τα σπορ και είναι κάτι το οποίο θέλω να πω σε όλους τους Ολυμπιακούς ότι πρέπει να σταθούν αρκετά σε αυτό και να αισθανθούν περισσότερο υπερήφανοι.

Είναι ένα μοναδικό αθλητικό επίτευγμα το οποίο έχει κυρίως συντελεστεί τα τελευταία 12-13 χρόνια που έχει αλλάξει η αθλητική ιστορία του συλλόγου. Είμαστε περήφανοι που σε αυτήν τη φάση του συλλόγου υπάρχει συμμετοχή της διοίκησης του κ. Μαρινάκη και του ίδιου προσωπικά σε περισσότερους από 125 τίτλους απ’ αυτούς, σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη όπου όπως ξέρετε ο κ. Μαρινάκης είναι ο βασικός αιμοδότης όλων των σπορ που μας κάνουν υπερήφανους σε Ελλάδα και Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καραπαπάς. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ