ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άστεγη η Εθνική, την στέλνουν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

Άστεγη η Εθνική, την στέλνουν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

Εκεί που θεωρούσαμε ότι τα έχουμε δει όλα με την ΕΠΟ του Μπαλτάκου, τελικά δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο πλέον με τα σκάνδαλα που διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελευταίο χρονικά σνάνδαλο είναι η Εθνική να μην έχει προπονητικό κέντρο και να τη στέλνουν σε αυτό της ΑΕΚ, στα Σπάτα. Κατά σύμπτωση η ΕΠΟ δεν φρόντισε να βρει λύση, καθώς είχε γνωστοποιηθεί ότι έπρεπε να φύγει από τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το θέμα της συμφωνίας της ΕΠΟ με τον Μελισσανίδη, ώστε η Εθνική να προπονείται στα Σπάτα, αποκάλυψε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ «Τελευταία Σελίδα». Να θυμίσουμε ότι η Εθνική αγωνίζεται στην OPAP Arena και πλέον θα προπονείται στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ.

Ο Μπαλτάκος, λοιπόν, τα έκανε μαντάρα για ακόμα μία φορά και αυτό δεν είναι είδηση, καθώς άπαντες θα θυμούνται για χρόνια το φιάσκο με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε συμφωνία για τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, τις πρώην του Παναθηναϊκού, αλλά πιάστηκαν στον ύπνο, καθώς διαπίστωσαν ότι δεν προλάβαιναν να κάνουν τα απαραίτητα έργα για να προετοιμαστεί η Εθνική ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία στις 16 Ιουνίου στην OPAP Arena και την Γαλλία στις 19 Ιουνίου στο Stade de France. Με αυτό τον τρόπο, πήγαν μόνο το υλικό.

Κι όμως, η ΕΠΟ του Μπαλτάκου... κατάφερε η Εθνική να μην έχει προπονητικό κέντρο!  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ