ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Βόμβες» Καραπαπά για τα... χαράτσια στην ΕΠΟ

«Βόμβες» Καραπαπά για τα... χαράτσια στην ΕΠΟ

«Ομόφωνα αποφασίστηκε η εκκίνηση διαπραγμάτευσης με την Ε.Π.Ο., για τη μείωση του ποσοστού που αποδίδουν οι ΠΑΕ-Μέλη της Super League υπέρ της Ε.Π.Ο., για τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών και προπονητών και για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών», αναφέρει η απόφαση της Stoiximan Super League. Ουσιαστικά, η Λίγκα συζήτησε τη μείωσή τους στο 1 % από το 5 % που είναι τώρα, επειδή τα θεωρούν... χαράτσια και ταυτόχρονα θέλει την κατάργηση του ποσοστού, μέχρι και για αυτό παίρνει η ΕΠΟ, από τις αγορές παικτών!

Στη Super League υπολόγισαν ότι μέσω των ποσοστών οι ΠΑΕ είναι ο βασικός χρηματοδότης της ΕΠΟ και έπαθαν σοκ! Για την ακρίβεια, υπολόγισαν ότι οι ομάδες κατέβαλαν πάνω από 23 εκατ. ευρώ την τελευταία διετία και ακόμη χειρότερο ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου καθώς τα σωματεία βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο.

Με αφορμή τα... χαράτσια της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έριξε... βόμβες στο Δ.Σ. της Super League. «Μας ενδιαφέρει απολύτως και το πόσα εκατομμύρια δίνονται από τις ομάδες σε αυτούς τους αστείους της ΕΠΟ αλλά και τι ακριβώς γίνονται», τόνισε ο Καραπαπάς, ενώ πρόσθεσε: «Γιατί με τα λεφτά που δίνουν για τραπεζώματα στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας θα είχαν φτιάξει δέκα γήπεδα σε ΕΠΣ».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ