ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Limit Up» για τρεις «ερυθρόλευκους»

«Limit Up» για τρεις «ερυθρόλευκους»

Τρεις «ερυθρόλευκοι» παίκτες ήταν αυτοί που είχαν ανοδική τάση στην αξία τους, στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, μετά από την τελευταία αξιολόγηση που έγινε. Σίγουρα έκπληξη δεν αποτέλεσε το γεγονός πως ο Χουάνγκ Ινμπεόμ, είδε το ταμπελάκι της αξίας του να ανεβαίνει. Κατά ένα εκατομμύριο, ο Νοτιοκορεάτης μέσος πήρε το… ασανσέρ προς τα πάνω και ήδη από τα 3,5 εκατ. ευρώ πήγε στα 4,5 εκατ. ευρώ, μετά από το πολύ θετικό πρόσημο που είχε στην πρώτη του σεζόν στο μεγάλο λιμάνι, αλλά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τα χρώματα της Νότιας Κορέας, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Με την οποία μάλιστα έφτασε μέχρι τους «16» της διοργάνωσης, αλλά είχε την… ατυχία να πέσει πάνω στην Βραζιλία και να αποκλειστεί στη συνέχεια.

Απίθανη πάντως είναι η πορεία που έχει χαράξει στην αξία του, ο Ανδρέας Ντόη. Τον Ιούνιο του 2022, η τιμή του ήταν στα 150 χιλιάρικα και ανέβηκε σταδιακά στα 600 χιλιάρικα, μετά στο 1,5 εκατ. ευρώ τον Φεβρουάριο του 2023 και πλέον είναι στα 2 εκατ. ευρώ. Και όλα αυτά, ενώ έχασε και τη θέση του στην ενδεκάδα από κάποιο σημείο της σεζόν και μετά.

Επιπροσθέτως, ενθαρρυντικό είναι και το γεγονός πως ο Κώστας Φορτούνης ανέβηκε κατά 500 χιλιάρικα στην αξία του, σε σύγκριση με την αξιολόγηση που του είχε γίνει στις 7 Νοεμβρίου του 2022. Ο «Φόρτου» έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο «μισό» με τα «ερυθρόλευκα» και ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας. Κοστολογείται στα 2,5 εκατ. ευρώ. Μιλάμε φυσικά για έναν ποδοσφαιριστή που κοστολογούνταν μέχρι και τα 10 εκατ. ευρώ πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά οι σοβαροί τραυματισμοί του έβαλαν… εμπόδια.

Συμπερασματικά, οι τρεις παραπάνω παίκτες ήταν τα μεγάλα «κέρδη» του Ολυμπιακού και ξεχώρισαν, την ώρα που οι περισσότεροι συμπαίκτες τους «έπεσαν».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ