ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Τίτε

Επιμένουν οι Βραζιλιάνοι για Τίτε

Το θέμα του προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, τη δεδομένη χρονική στιγμή. Οι Πειραιώτες αναζητούν τον κατάλληλο για την τεχνική ηγεσία και σύμφωνα με βραζιλιάνικα Μέσα, βρίσκονται κοντά στην πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Μπρούντο Αντράντε, ήταν αυτός που αποκάλυψε το όνομα του Τίτε για τον Θρύλο. Ωστόσο, οι Βραζιλιάνοι επιμένουν, αφού σε νέα δημοσιεύματα τους, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον. Ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής της Σελεσάο πριν ένα μήνα απέρριψε πρόταση της Κορίνθιανς.

Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν πως ο Τίτε αυτή τη στιγμή μιλάει με τέσσερις συλλόγους. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από αυτούς, ενώ υπάρχει μία τουρκική ομάδα, μία Γιαπωνέζικη και η Αλ Χιλάλ.

Τα Μέσα θεωρούν πως το πιο πιθανό σενάριο είναι να αναλάβει την Αλ Χιλάλ, αλλά από την άλλη στέκονται στο γεγονός πως απέρριψε την πρόταση της Κόρινθιανς διότι θέλει να εργαστεί στην Ευρώπη.

Αυτός είναι ένας παράγοντας που έχουν βάλει δυνατά στο… κόλπο τον Ολυμπιακό που σύμφωνα πάντα με τους Βραζιλιάνους συνεχίζει τις επαφές με τον Τίτε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ