ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ψηφίζει» Ρόμα στον τελικό του Europa League και... έχει λόγο

«Ψηφίζει» Ρόμα στον τελικό του Europa League και... έχει λόγο

Το κυρίαρχο και μοναδικό σενάριο για να βρεθεί ο Ολυμπιακός στα playoffs τον ερχόμενο Αύγουστο. Θέλει να κατακτήσει η Ρόμα το Europa League κόντρα στη Σεβίλλη και να καταλάβει θέση στο πρωτάθλημα για την ίδια διοργάνωση. Έτσι, η ομάδα του Μουρίνιο θα πάρει το εισιτήριο που δίνει η κούπα για τους ομίλους του Champions League και το εισιτήριο του Europa θ’ αφαιρεθεί από την Ολλανδία και θα καταλήξει στην Ελλάδα, δηλαδή στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα πάρει τη θέση του Άγιαξ στα playoffs.

Και έτσι αποκτάει ελληνικό ενδιαφέρον ο αποψινός (31/5) του UEFA Europa League μεταξύ της Ρόμα του Μαντί Καμαρά και της Σεβίλλης. Και ο Έλληνας που ενδιαφέρεται είναι ο Ολυμπιακός που ελπίζει να γλιτώσει έναν προκριματικό γύρο αυτό το καλοκαίρι και να φτάσει ένα βήμα μακριά από τους ομίλους της διοργάνωσης.

Ως γνωστό οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη στιγμή είναι υποχρεωμένοι να κάνουν τα σχέδιά τους για συμμετοχή στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League που αρχίζει στις 10 Αυγούστου. Ωστόσο μπορούν να ελπίζουν πως θα τον αποφύγουν και να «μπουν» στη διοργάνωση από τα πλέι οφ που αρχίζουν στις 24 Αυγούστου.

Για αυτό ο Θρύλος απόψε θέλει την Ρόμα νικήτρια του Europa League….

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ