ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ερυθρόλευκη» τρέλα! «Έφυγαν» ήδη μέσω διαδικτύου 1.500 εισιτήρια διαρκείας!

«Ερυθρόλευκη» τρέλα!  «Έφυγαν» ήδη μέσω διαδικτύου 1.500 εισιτήρια διαρκείας!

Έμπρακτα συνεχίζει να στηρίζει ο κόσμος του Ολυμπιακού την ομάδα, αρχής γενομένης με τα εισιτήρια διαρκείας. Είναι χαρακτηριστικό πως τις πρώτες πέντε ημέρες των ανανεώσεων των διαρκείας, μέσω διαδικτύου, διατέθηκαν 1.500 «κομμάτια»!

Την Πέμπτη (01/06) είναι η πρώτη ημέρα που θα μπορεί ο κόσμος να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-24 και από τα εκδοτήρια του σταδίου έξω από τη θύρα 25. Καθημερινά ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00. Φυσικά συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα του Θρύλου. 

Να σημειωθεί πως στην πρώτη περίοδο μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας ή ακόμη και να αλλάξουν θέση επιλέγοντας σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο εισιτήρια διαρκείας, όπως παράλληλα μπορούν να αγοράσουν και νέοι κάτοχοι το διαρκείας τους επίσης σε θέσεις που είναι ελεύθερες από τη σεζόν 2022/23. 

Θυμίζουμε την επίσημη παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-24.

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ