ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Το… μπαλάκι στην Πάφο για Κανέ»

«Το… μπαλάκι στην Πάφο για Κανέ»

Για ένα 45λεπτο, αγωνίστηκε και ένα ακόμα δανεικός παίκτης από τον Ολυμπιακό στην Κύπρο. Ο λόγος για τον Μαμαντού Κανέ, που έπαιξε για τελευταία φορά -τουλάχιστον ως δανεικός- με τα χρώματα της Πάφου, στο νικηφόρο 2-1 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο μέσος από την Γουινέα, «κατέγραψε» 37 παιχνίδια με τη φανέλα της Πάφου και σκόραρε συνολικά τρία τέρματα. Κάνοντας φυσικά πολύ μεγάλη δουλειά στο ανασταλτικό σκέλος και «καταπίνοντας» χιλιόμετρα. Οι Κύπριοι, πιστεύουν πως ο Αφρικανός θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα και τονίζουν μεταξύ άλλων στα ρεπορτάζ τους πως:

«Ο Μαμαντού Κανέ ήταν εκ των διακριθέντων της Πάφος FC καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, καταγράφοντας 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πετυχαίνοντας τρία γκολ. Ο διεθνής μέσος από τη Γουϊνέα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, με τον δανεισμό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο, λοιπόν, ο Μαμαντού Κανέ να παραμείνει κάτοικος Πάφου. Είναι δεδομένο πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για παραμονή του, αφού πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να παραχωρηθεί εκ νέου, είτε με πώληση είτε με δανεισμό. Παράλληλα, ο Κανέ θέλει να παραμείνει στην Πάφος FC, νιώθοντας την εκτίμηση όλων προς το πρόσωπο του. Το μπαλάκι πάει λοιπόν στην παφιακή ομάδα, η οποία είναι αυτή που θα αποφασίσει αν ο μέσος από τη Γουϊνέα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα γαλάζια. Οριστική απόφαση αναμένεται πως θα παρθεί τώρα που ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά από τη νίκη επί του Άρη Λεμεσού».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ