ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο «Μπακαγκόλ» σε «top 10»!

Ο «Μπακαγκόλ» σε «top 10»!

Το πόσο ξεχωριστός είναι o Σεντρίκ Μπακαμπού και πόσο «μαγνητίζει» τα βλέμματα πάνω του, φαίνεται και από το γεγονός πως «τοποθετήθηκε» μεταξύ των δέκα κορυφαίων επιθετικών στην Ευρώπη, των οποίων το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν. Η «διάκριση» αυτή προήλθε από την ιστοσελίδα «Aljazeera.net», η οποία έχει τον Κονγκολέζο επιθετικό στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας και υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων πως: «Από την άφιξη του στον Ολυμπιακό, στην Ελλάδα, το περασμένο καλοκαίρι από την γαλλική Μαρσέιγ, ο επιθετικός από το Κονγκό υπέγραψε συμβόλαιο το οποίο τον δέσμευε με την ελληνική ομάδα για μια μόλις σεζόν. Η αξία που έχει αυτή τη στιγμή στην αγορά, φτάνει στα 5 εκατ. ευρώ».

Φυσικά, είναι πολύ τιμητικό για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ακόμα συμβόλαιο με τα «ερυθρόλευκα» να βρίσκεται σε αυτή τη λίστα και σημειώνεται πως και τα υπόλοιπα ονόματα είναι ξεχωριστά. Ο Μάρκους Τουράμ, ο οποίος αγωνίζεται με την Γκλάντμπαχ στην Bundesliga, είναι ένας ποδοσφαιριστής που κοστολογείται στα 32 εκατ. ευρώ και θεωρείται πολύ μεγάλο όνομα. Ένα άλλο μεγάλο όνομα στο «γκρουπ» αυτό είναι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, ο οποίος θα εγκαταλείψει την Λίβερπουλ μετά από μια σπουδαία «θητεία» στην Λίβερπουλ. Σχετικά με τον Ντιέγκο Κόστα, στα 34 του χρόνια πλέον, έχει πολύ χαμηλές επιδόσεις, αλλά παραμένει ένα όνομα με «βαρύ» βιογραφικό, το οποίο δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση με τη φανέλα της Γούλβς στην Αγγλία, της οποίας τη φανέλα τίμησε.

Εξάλλου, πέντε ακόμα ονόματα συμπληρώνουν τη συγκεκριμένη λίστα, με τίτλο: «τα δέκα πιο ξεχωριστά ονόματα επιθετικών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν». Σχετικά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ο Μούσα Ντεμπελέ είναι μια αξιοσημείωτη περίπτωση, ο οποίος αγωνίστηκε στην Γαλλία με την Λυών. Ο Όλιβερ Μακ Μπέρνι, ο Σκωτσέζος επιθετικός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι στη λίστα, ενώ το άλλο όνομα είναι ο Τζόρνταν Αγιού της Κρίσταλ Πάλας. Τέλος, οι τρεις τελευταίοι της λίστας είναι οι Αλέξις Σάντσες (Μαρσέιγ), ο Αντρέα Μπελότι (Τορίνο) και Έντιν Τζέκο (Ίντερ).

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ