ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι «ανάσες» του Μπακαμπού

Οι «ανάσες» του Μπακαμπού

Να γεμίσει τις «μπαταρίες» του αλλά και να σκεφτεί καλά το επόμενο βήμα της καριέρας του, θα έχει ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα της χώρας του, στα προσεχή παιχνίδια για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα αλλά και σε φιλικό επίπεδο.

Αναλυτικότερα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Κονγκό, Σεμπάστιαν Ντεσάμπρ, αποκάλυψε την Δευτέρα τη λίστα με τους 27 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για τον αγώνα με την Γκαμπόν στις 18 Ιουνίου (πέμπτος προκριματικός γύρος του Κόπα Άφρικα), αλλά και το φιλικό παιχνίδι με την Ουγκάντα, που έχει οριστεί λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 14/6.

O πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, είναι τιμωρημένος λόγω μιας άδικης αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι του Κονγκό και από τη στιγμή που η Συνομοσπονδία Αφρικανικού ποδοσφαίρου αρνήθηκε να ακυρώσει την κόκκινη κάρτα του, δεν θα μπορούσε να παίξει με την Γκαμπόν. Ο Ντεσάμπρ λοιπόν, δεν θέλησε να ταλαιπωρήσει τον Μπακαμπού και να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για ένα μόλις φιλικό παιχνίδι.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ