ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός Β΄, ο πιο φορμαρισμένος!

Ολυμπιακός Β΄, ο πιο φορμαρισμένος!

Aν και δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός Β΄,  «καρπώθηκε» ένα ακόμα τρίποντο, αφού ο Ηρόδοτος έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη, χωρίς να… ιδρώσουν.

Είναι αξιοσημείωτο πως σύμφωνα με πίνακα του transfermarkt, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη στον όμιλο της, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. Εκεί όπου «μετράει» τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Με 14 πόντους στο σύνολο και γκολ 13-7, η δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, είναι στην κορυφή και δεύτερη είναι η ομάδα της Κηφισιάς, «παρέα» με τον ΟΦΙ, που «μετράνε» από 13 πόντους στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Μένει να δούμε κατά πόσο η ομάδα του Πειραιά θα διευρύνει αυτό το σερί της.

Για την ώρα, απολαμβάνει στιγμές… ξεκούρασης, αφού και την επόμενη αγωνιστή έχει ρεπό και πρέπει να φτάσουμε στα μέσα Ιουνίου για να πάρει και πάλι αγωνιστικά λεπτά, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Παναχαϊκή. Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν θα διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου και ο Ολυμπιακός Β΄ θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τα Χανιά. Οι 31 βαθμοί πάντως των «ερυθρόλευκων» είναι μια πολύ καλή συγκομιδή που θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη, αν δεν υπήρχαν «αρρωστημένες» διαιτητικές αποφάσεις σε κάποια παιχνίδια, οι οποίες οδήγησαν τους Πειραιώτες ακόμα και σε αποχωρήσεις στα παιχνίδια με την Κηφισιά και την Athens Kallithea, στον πρώτο γύρο.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ