ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Tελειώνει σύντομα το θέμα του νέου προπονητή…

Tελειώνει σύντομα το θέμα του νέου προπονητή…

Ο Ολυμπιακός θέλει το συντομότερο να κλείσει το θέμα του προπονητή. Σε τρεις εβδομάδες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η έναρξη της προετοιμασίας, ωστόσο φαίνεται πως είναι θέμα ημερών, να οριστικοποιηθεί ποιος θα είναι ο προπονητής που θα καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Οι «ερυθρόλευκοι»  έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στο συγκεκριμένο κομμάτι. Εκεί έχει εστιάσει και ο Κορδόν, όπου πιθανότατα είχε και τις σχετικές επαφές στην πατρίδα του, την Ισπανία. Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που εκτιμούν πως από εκεί θα έρθει το όνομα του νέου προπονητή.

Τα σενάρια αρκετά και γνωστά. Στο τραπέζι έχουν πέσει και δυνατά ονόματα, με τον Κορδόν να το έχει πάρει πάνω του. Είναι ξεκάθαρο πως όλοι στον Ολυμπιακό, θέλουν την καλύτερη δυνατή λύση και όχι έναν προπονητή που θα είναι στοίχημα, σηκώνοντας ερωτήματα από νωρίς. Θέλουν έναν προπονητή που θα μπει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, που θα πάει στην προετοιμασία και όλοι θα αντιληφθούν ποιος κάνει το κουμάντο.

Υπάρχει, λοιπόν, χρόνος, για να γίνουν αυτά που πρέπει στους «ερυθρόλευκους», τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και των ποδοσφαιριστών. Αυτό που ενδιαφέρει, άλλωστε, στην παρούσα φάση, είναι οι κινήσεις να είναι προσεγμένες, σωστές και όχι βιαστικές, ώστε ο Ολυμπιακός να ανέβει επίπεδο.

Οι άνθρωποι του Θρύλου, με τον Κορδόν, συνεχίζουν τις κινήσεις τους και σύντομα, αναμένεται να γνωστοποιήσουν τις πρώτες συμφωνίες και δημόσια...

Eπιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ