ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός Β': Τα εισιτήρια με Παναχαϊκή

Ολυμπιακός Β': Τα εισιτήρια με Παναχαϊκή

Μετά από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, ο Ολυμπιακός Β επιστρέφει στη δράση την Κυριακή. Σε αναμέτρηση για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2, η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Η δεύτερη ομάδα του Θρύλου επιστρέφει στη δράση, κόντρα στους Πατρινούς. Με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός U23, για τον αγώνα της 29ης αγωνιστικής της BETSSON Superleague 2 απέναντι στην Παναχαϊκή που θα διεξαχθεί στο Π.Κ. Ρέντη (ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 98) την Κυριακή 11/06 και ώρα 17:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει από το εκδοτήριο του Προπονητικού Κέντρου Ρέντη την Κυριακή 11/06 (15:45 -17:00).

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ και η πληρωμή μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ με μετρητά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την κάρτα Μέλους τους ή κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ