ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χουάνγκ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Χουάνγκ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ τα πήγε περίφημα και αυτή ήταν η πιο «γεμάτη» σεζόν της καριέρας του. Αγωνίστηκε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ενώ ήταν ένας από τους παίκτες της Νότιας Κορέας που ξεχώρισαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μίλησε σε δημοσιογράφους της πατρίδας του και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο μέλλον του. Εξάλλου, πολλές ομάδες από το εξωτερικό και κορυφαία πρωταθλήματα όπως της Ιταλίας και της Γερμανίας έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή χαφ. Με τον ίδιο να σχολιάζει μεταξύ άλλων το πόσο ευγνώμων είναι στον Ολυμπιακό, αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικότερα, υπογράμμισε αρχικά: «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για κάποιους Κορεάτες ποδοσφαιριστές και εγώ είμαι επίσης ένας παίκτης που έχει συνδεθεί με ενδιαφέρον ομάδων, παρά το γεγονός πως η μεταγραφική αγορά δεν έχει ανοίξει ακόμα» και συμπλήρωσε: «Δεν θα ήταν ευγενικό θεωρώ, να πω πως θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Ωστόσο, αν μου δοθεί μια ευκαιρία και σε ένα άλλο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, είμαι έτοιμος για όλα. Αν πάντως δεν μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία, θα ήθελα να δείξω μια ακόμα καλύτερη εικόνα τη νέα σεζόν. Αισθάνομαι πως έχω μεγαλώσει εδώ και ένα χρόνο».

Επιπροσθέτως, ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Την προηγούμενη σεζόν, έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική μου ομάδα, τα περισσότερα παιχνίδια μου σε μια χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ως ποδοσφαιριστής, έχω αναπτυχθεί στη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και σε άλλες πτυχές».

Ακόμα είπε ο Ασιάτης ποδοσφαιριστής, πως: «Είτε θελήσεις να μείνεις στην ομάδα που είσαι, είτε να πάρεις μεταγραφή, το μόνο που σε απασχολεί είναι να παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όπως συνέβη και στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, δεν χρειάζεται να… τρομοκρατείσαι».

Εξάλλου για τον ρόλο του στην Εθνική ομάδα και τις οδηγίες που δέχεται από τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Γιούργκεν Κλίνσμαν, είπε ο 26χρονος άσος: «Μου ζητάει να ανεβαίνω πολύ ψηλά, σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα (γέλια). Στα φιλικά που δώσαμε τον Μάρτιο μπήκαν πολλά γκολ και αυτό μου φάνηκε διασκεδαστικό». Υπενθυμίζεται πως ο μέσος του Ολυμπιακού είχε σκοράρει στο τελευταίο ματς με την Ουρουγουάη.

Eπιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ