ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και με τη... βούλα στους 23!

Και με τη... βούλα στους 23!

Ήταν… γνωστό, αλλά ήρθε πλέον και η επιβεβαίωση για τον Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Ασιάτης μέσος, βρίσκεται στη λίστα που ανακοίνωσε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιούργκεν Κλίνσμαν, για τους αγώνες του Ιουνίου για την Εθνική ομάδα της Κορέας. Με αντίπαλο το Περού (16/6) και τον Ελ Σαλβαδόρ (20/6) και θέλει να διευρύνει τις συμμετοχές του με την Εθνική ομάδα. Ο Χουάνγκ ήταν μεταξύ των 23 παικτών που παίρνει μαζί του ο Γερμανός τεχνικός και «ποντάρει» πολλά πάνω του για να φτιάξει την ομάδα που… ονειρεύεται.

Ο χαφ του Ολυμπιακού θα αποτελέσει «κολώνα» για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κορέας και η παρουσία του αυτές τις μέρες στην γενέτειρα του, Ντετζόν, τον έχει «ανεβάσει» ψυχολογικά. Άλλωστε σε συνέντευξη για την πρώτη ομάδα του σχολίασε πως: «Το να βλέπω ανθρώπους από την πόλη μου, οι οποίο με βοήθησαν στα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο και με χειροκροτούν πλέον, μου δίνει πολύ μεγάλη δύναμη».

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί την πρώην ομάδα του, ανέφερε πως: «ναι, παρά το γεγονός πως βρίσκομαι στην Ελλάδα, παρακολουθώ συχνά τους αγώνες της. Το όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να επιστρέψω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει το καθήκον και η παρουσία μου στην Ευρώπη».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ