ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν βάζει... νερό στο κρασί του ο Χάμες!

Δεν βάζει... νερό στο κρασί του ο Χάμες!

Σύντομη αποδείχθηκε, εντέλει, η θητεία του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν είναι κακό, βεβαίως, εάν δεν υπήρχαν οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις, για να συνεχιστεί αυτή με τρόπο ο οποίος θα ευνοούσε και τον Ολυμπιακό (πρωτίστως), αλλά και τον Χάμες.

Μετά τον Ολυμπιακό, λοιπόν, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ, φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει αποφασίσει να τον κάνει παίκτη της και του έχει καταθέσει την προσφορά της, προκειμένου να τον πείσει να φορέσει και τη φανέλα της.

Όμως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποδεχθεί τους τρεις απαράβατους όρους που της έχει θέσει ο Κολομβιανός επιθετικός, ο οποίος φυσικά και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και κοιτάζει πάντοτε να είναι ο ίδιος καλυμμένος και δεν σκοπεύει να αλλάξει.

Ο πρώτος όρος έχει να κάνει με το χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα, κάτι που δεν φαίνεται να βρίσκει αντίθετη την διοίκηση της Μπόκα Τζούνιορς. Με λίγα λόγια ο Χάμες θέλει να πάρει τη φανέλα… σπίτι του.

Ο δεύτερος όρος είναι αυτός της… κάλυψης με συμβόλαιο τουλάχιστον 3 χρόνων. Ο Χάμες είναι ήδη στα 31 του και θέλει να εξασφαλιστεί, προκειμένου να βρει την ηρεμία του και να παίξει σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Ο τρίτος όρος που μοιάζει να είναι και ο πιο δύσκολος, είναι αυτός που αναφέρει ότι σε περίπτωση πρότασης από ευρωπαϊκή ομάδα, θα μπορεί να αποχωρήσει από την Μπόκα ανά πάσα στιγμή. Σε αυτή την περίπτωση λογικά θα υπάρχει και η ανάλογη αποζημίωση για την αργεντίνικη ομάδα.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ