ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δουλεύουν όλοι για τον Αλγκασίμ!

Δουλεύουν όλοι για τον Αλγκασίμ!

Εννέα γκολ έχει σκοράρει ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος έχει φτιάξει «χημεία» με πολλούς από τους συμπαίκτες του. Και όχι μόνο με ένα πρόσωπο. Με πολλούς συμπαίκτες του, ο Αφρικανός επιθετικός έχει αναπτύξει καλή σχέση αγωνιστικά και δεν είναι τυχαίο πως τον τροφοδοτούν πολλοί εξ αυτών.

Την τελευταία ασίστ ο Μπα την έλαβε από τον Σαπουντζή, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια ο Γιώργος Μαρίνος είχε δώσει ασίστ στον Αλγκασίμ Μπα, ενώ πάσα για γκολ στον 20χρονο επιθετικό είχε δώσει και ο Γιώργος Συρμής, αλλά και οι Χρήστος Λιάτσος και Δημήτρης Πινακάς νωρίτερα. Στην πρώτη του «θητεία» οι συνεργασίες του είχαν αναπτυχθεί κυρίως με τους Γιώργο Μαρίνο και Βασίλη Σουρλή, αλλά τώρα ο Ιμπαγάσα, θέλει να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να αξιοποιούν περισσότερο την δυναμική του Μπα στην επίθεση και το σκοράρισμα.

Υπενθυμίζεται πως με τον Ιμπαγάσα στον πάγκο, ο Ολυμπιακός Β έχει σκοράρει 21 γκολ σε 10 ματς και ο Μπα έχει σκοράρει οκτώ από τα παραπάνω.

Ακόμα, από τα 12 τέρματα που έχει σημειώσει ο Αλγκασίμ Μπα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Β΄ σε δύο έτη, τα εννέα είναι με σουτ με το δεξί πόδι. Παράλληλα, δύο φορές ο φορ από την Γουινέα έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με πέναλτι και μια με κεφαλιά, στο 3-2 με τον ΟΦΙ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και στα «φτερά» της «φροντ λάιν». Φυσικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσκεται να κινείται και πίσω από τον φορ, αν και τον έχουμε δει ελάχιστα σε αυτή τη θέση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ