ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο «top 10» Χασάν, Ονιεκούρου

Στο «top 10» Χασάν, Ονιεκούρου

Δύο από τους δανεικούς του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα της Τουρκίας – όπου έπαιξε βέβαια για την Κόνιασπορ και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης- ήταν οι Αχμέντ Χασάν και Χένρι Ονιεκούρου. Ο πρώτος ίδρωσε τη φανέλα της Αλάνιασπορ και ο δεύτερος αυτή της Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Η παρουσία τους ήταν ιδιαίτερη πετυχημένη, αν και αμφότεροι δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους εκεί. Στο πλαίσιο της θετικής εικόνας τους στην Τουρκία, υπήρξαν αφιερώματα στη γειτονική χώρα, σχετικά με τους δέκα κορυφαίους Αφρικανούς σκόρερ του πρωταθλήματος της χώρας, για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Με το όνομα του Αχμέντ Χασάν να βρίσκεται στην έκτη θέση και του Χένρι Ονιεκούρου στην δέκατη.

Mάλιστα υπάρχουν και σχετικές αναφορές για τους δύο ποδοσφαιριστές και τις «εκτελεστικές» τους ικανότητες, αφού ο Αιγύπτιος φορ σκόραρε δέκα γκολ σε 24 ματς πρωταθλήματος και ο Νιγηριανός εξτρέμ 8 (δίνοντας και 3 ασίστ) σε 28 παιχνίδια.

Υπενθυμίζεται πως ο Χασάν θα χάσει την προετοιμασία λόγω τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Οκτώβριο, ενώ το μέλλον του Ονιεκούρου δε φαίνεται να έχει συνέχεια στον Πειραιά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ